2777
2789
عنوان

هیچ کس رو به یاد نمیارم.اما آشنان 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 38 پست
منم اینطوری میشم خودمم نمیشناسم  مال تو چقدطول میکشە؟ ولی فک نکنم زیاد مهم باشه حس میکنم طبیع ...

شاید چن دیقه، زیاد طول نمیکشه 

منم قبلا برام مهم نبود، اما الان دفعاتش بیشتر شده، مثلا امروز صبح، شبم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه علائمتو بگی؟ 

حس میکنم بقیه رو نمیشناسم در حالی که به یاد دارم مثل آدمی که مدتهاست کسی رو ندیده اما حالا بقیه رو میبینه گوشه ذهنش به یادشون داره

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
شاید چن دیقه، زیاد طول نمیکشه  منم قبلا برام مهم نبود، اما الان دفعاتش بیشتر شده، مثلا امروز ص ...

بهش بهامیدی بهش فکر میکنی 

یەجوریە میدونم آدم گیج میزنە شایدم مال مغزە خون بهش کند میرسە کم خونی اعصابی چیزی

مثل اینکه از دور وایسادی، نگاهشون میکنی.... انگار که خودت نیستی 

دقیقا حتی گاهی مغزم به من دستور نمیده انگار همه چیز پیش میره و اشتباهی توی این جسم هستم 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨
بهش بهامیدی بهش فکر میکنی  یەجوریە میدونم آدم گیج میزنە شایدم مال مغزە خون بهش کند میرسە کم خو ...

نه اصلا برام مهم نبود، یدفعه زیاد شد. که واقعا ترسیدم، به خاطر همین پرسیدم.