2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید ببینید باردارم؟

148 بازدید | 23 پست

من ۱۰روز از پریودیم میگذشت یک ساعت پیش بی بی چک زدم دوتاش پررنگ شد رفتم دوباره بی بی چک گرفتم دوتاش پررنگ میشه ولی یکیش یه کم کم رنگ تره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم. خدا برات نگهش داره😍😍😍😍اقدامت منظم بود؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

پس هستم مرررسی بچه ها ولی اصلا نمیدونم الان باید برم دکتر یا ازمایش من اصلا قبلش دکتر نرفته بودم تازه میخاستم برم دکتر ک اماده شم برا بارداری الان نگرانم نکنه چیزی تو بدنم کم بوده باشه

پس هستم مرررسی بچه ها ولی اصلا نمیدونم الان باید برم دکتر یا ازمایش من اصلا قبلش دکتر نرفته بودم تاز ...

قبل رفتن دکتر زنان حتما ازمایش بتا بده چون ازت ازمایش بتا میخواد

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
اصلا اقدام نکرده بودم نزدیک تایم پریودیم بود دیگه جلوگیری نداشتیم فکر نمیکردم بگیره

صلاحت این بوده زودتر باردار بشی گلم.. نگران چی اخه؟ خدا خواسته بدون دوا دکتر باردار بشی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "