2777
2789
عنوان

کیا نیوکمپ رو میبینن؟

1050 بازدید | 56 پست

سلام نظرتون در موردش چیه؟ 

بنظر من قشنگه، حامد آهنگی و ایمان صفا خیلی خوبن

فقط دوتا چیز توش هست ک بدم اومد ازش 

یکی اینکه پیرزن بعد مرگ شوهرش رفته دنبال تیپ زدن و دوس پسربازی ک حداقل سه ماه باید نمیکرد این کارو

یکی هم اون پسره شهاب با وجود زن و بچه هنوز عاشق دخترست و روش شعرای عاشقانه پخش میکنن 

یعنی چی این؟ مردا متاهل میبینن ب خودشون اجازه میدن دنبال این هوسبازیا برن و فک کنن خیلی حق دارن😒😏 

درسته سریال طنزه ولی باید اخلاقیات رعایت بشه

نظر شما چیه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میبینم 

شهاب ازدواج نکرده. برادر شهاب باخواهرسارا عروسی کردن ومردن. این بچه هم بچه اون دوتاست

من اون پیرزنه رودوست ندارم میخنده میترسم  اهنگی خوبه اره. 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من می بینم.

ولی شهاب زن و بچه نداره گلم

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖

خیلی سخیفه

حالم از منوچهر هادیو اثارش بهم میخوره

توهین به مخاطبه از بسکه فیلم چرت و سطح پایینیه

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

شهاب که واسه تلکه کردن با بهاره دوست ...از اون پیرزن بدم مباد مخثوصن خنده هاش🥲

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عه مطمئنی؟  تو سریال اینو گفت؟

بله قسمت اخروندیدی؟

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !