2777
2789
عنوان

کیا نیوکمپ رو میبینن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 56 پست
نزدیک نزدیک خانواده مثل پدر البته دور از جون پدرتون بعد صد و بیست سال این بعد چند وقت میگیرید؟

پدرم فوت شد بعد ۴ ماه خواهرم عروسی گرفت .ادم تو دلش عزاداری می کنه🖤

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه پس سریال اسپویل شد برام🤦  چقد قسمت قبل فحش دادم ب منوچهر هادی و شهاب🤭

منم نمی دونستم لو رفت برام ..زود قضاوت کردیم🥲🥲🥲

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
فامیل ما ۴۰ روز بعد عروسی میگیرن.همراه کارت عروسی برای صاحب عزا هم لباس کادو میبرن.

نه ببین مثلا شما صاحب عزا باشی دور از جون خانوادتون بعد چند مدت میری برای پسرت زن میگیری؟

چون این اتفاق برامون افتاده نمی‌دونیم بعد چه مدت خوبه بریم 

حساب دست دو نفره☺️

نه ببین مثلا شما صاحب عزا باشی دور از جون خانوادتون بعد چند مدت میری برای پسرت زن میگیری؟ چون این ا ...

خدا رحمتشون کنه. ۴ ماه به نظرم خوبه.البته بستگی داره دوره سوگواریتون چقدر باشه.چون بالاخره برای این مراسمات باید شاد بود.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
منم نمی دونستم لو رفت برام ..زود قضاوت کردیم🥲🥲🥲

آره امان از قضاوت🤦

آخه تو یه خونه بودن چمیدونستیم ما

یبارم سارا ب شهاب گفت نکنه عاشق اون دختره شدی گفتم حتما زنشه دیگه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
خدا رحمتشون کنه. ۴ ماه به نظرم خوبه.البته بستگی داره دوره سوگواریتون چقدر باشه.چون بالاخره برای این ...

یعنی بعد چهار ماه خواستگاری رفتن خوبه یا بد هست ؟

شرمنده زیاد سوال میپرسم حلال کنید

حساب دست دو نفره☺️

یعنی بعد چهار ماه خواستگاری رفتن خوبه یا بد هست ؟ شرمنده زیاد سوال میپرسم حلال کنید

عزیزم اشکالی نداره ب نظر منم.

روح اون بنده خدا هم شاد میشه.

میدونستین جوان مجرد اگه تحت فشار هم باشه و خونواده کاری نکنن برا پدر مادر گناه نوشته میشه.

برین خواستگاری ، نامزد هم بکنن ولی جشن خیلی پرسروصدا نگیرین 

اللّهم عجّل لولیک الفرج

مادربزرگه داره زندگیشو می‌کنه من روش غیرتی ام چیزی بهش نگید 😒 شهاب هم متاهل نیست همش بازی ساراست خیلی از سارا بدم میاد ولی خب همه ی کاراشون برا بی پولیه شهابم ناراحته ... 

بینشون از اون خانومه...نصرت مادرررر خوشم میاد 😂 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ژانرش طنزه؟ من سیاه چاله رو میدیدم  این قسمت های اخرش خسته کننده بود ولش کردم

آره طنزه قشنگه 

حامد اهنگی شخصیتی ک بازی کرده مث رفتارهای طبیعی خودشه بخاطر همین ب دل میشینه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج