2777
2789
رفت تو اتاق  الان رفتم دید بزنم چیکار می‌کنه  دیدم خوابه  بمیرم براش 🥺

آخی عزیزم 

گشنه خوابید؟؟؟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
دقیقا با اون سسای‌ تنده اصالت 🤤🤤🤤  من عاشق سمبوسم اما بدون پنیر البته قبلا عاشق سمبوسه پنیر ...

ما گلوریا میخریم همیشه اصالت ندیدم اصلا، مقایسه داشتین بین طعم این دوتا ک فرقی دارن یا نه؟

حاضری

خیار و گوجه و انگور و هندونه  و نون و سبزی

جاتون خالی😂

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

املت داریم بیرون بودم خستم حال هیچیو ندارم ...مادر شوهرمم رفته واسه خودش گردش بچه هاشو گذاشته سر باره من منم ب همون املت بسنده میکنم تا فردا ببینم چی درس کنم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
زرشک پلو دم گذاشتم.الان میخام برم حموم ولی نمیدونم چرا هنوز تو گوشیم🤕

🤣🤣🤣پس ول کن شامتو هم بخور ب تمیزی کن ب برو دیگه زحمت نکش 

بعضی وقتا دل میگه آره ولی تجربه میگه 🗣🗣🗣🗣🗣خفه