2777
2789
خیلی راحته ک امروزم نشد فردا بزن هرچی داری بریز لای نون لواش و غرق پنیرش کن و تابه روغن داغو بغل کن ...

الاااان میخواااام

تو سیب زمینی و مرغ میریزی؟ 

ربم میزنی یه بار رب زدم خوشم نیومد

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم هروقت حوصله داشتید. من تاحالا نخوردم ولی یه بار دیدم خیلی خوش رنگ و لعاب بود خوشم اومد. آ ...

بفدما عزیزم❤

اول البالویی که پختی قبلا و بدون هسته رو با شکر میزاریم۲۴ساعت یخچال تا اب بندازه،با مربای البالو هم میشه خوشمزه هم میشه اتفاقا.

بعدش میزاریم نیم ساعت بپزه قوام بیاد

بعد مرغم میپزیم با سیر و پیاز و دارچین،بعد ک پخته شد ریش ریش میکنیم با پیاز داغ و زعفران سرخ میکنیم ،و نمک و فلفل..زعفرانشم زیاد باشه

حالا برنجو چلوکش میکنی.ته قابلمه اب روغن و زعفرون میزاری برنجارو لایه لایه میزاری،البالو ها مرغ،دوباره همین ترتیب

بعد یکم شهد البالوهاروهم میزنی بهش با اب روغن.

بعدم میزاری دم بکشه

بعدم با خلال پسته و بادام تزیین میکنی برنج رو.البته با مرغ تکه هم میشه به جای ریش ریش،مزاری کنار برنج...طعمشم ملس میشه خوشمزس😍

اره درست کن حتما،خوشت میاد،سلیقه ایه البته

نوش جان

الاااان میخواااام تو سیب زمینی و مرغ میریزی؟  ربم میزنی یه بار رب زدم خوشم نیومد

نه رب نمیخواد اونجوری میشه مث مواد پیراشکی یا اسنک، سمبوسه خشکه من با همه چی میزنم یبار سیب زمینی یبار کالباس ، قارچ، سوسیس، گوشت چرخی ... 

له بشه برام مهم نیست مهم جا افتادنه غذاس برای مهمون که نیس

اها ، خب شما اینجوری دوست دارید‌.. من چ مهمون چ برای خودمون دوست دارم گوشتا دیده بشه تو بشقاب خوبم جا میفته تو ۵ ساعت !

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

میگم اگه اشکالی نداره بگو حقوق پرستارا چقدره

حقوق من ۱۵ میلیون تومان در ماه 

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
سوسیس واجب نیست حالا پیتزایی باشه ک اصلا تو همون سیب زمینی ابپزو با پیاز داغ و یکمم گشنیز یا جعفری ب ...

دقیقا با اون سسای‌ تنده اصالت 🤤🤤🤤 

من عاشق سمبوسم اما بدون پنیر البته قبلا عاشق سمبوسه پنیری بودم ولی الان حاملم‌ از پنیر بدم میاد 

الاااان میخواااام تو سیب زمینی و مرغ میریزی؟  ربم میزنی یه بار رب زدم خوشم نیومد

رب نزن 

سیب زمینی آبپز کن 

اگه مرغ خواستی اضافه کن 

من سیب زمینی آب پز نگینی ریز خرد میکنم با گشنیز فلفل سبز ادویه 

😍مرسی گلم پربرکت باشه

خواهش میکنم عزیزم. 

ممنون.

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖