2777
2789
عنوان

دخترا شمام از کمک کردن بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 95 پست

والا مامان من از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو بسته بندی میکنه میفرسته میده حتی هزینه ی دکترای برادرم رو میداد ولی دریغ از پدر و مادر شوهرم تا حالا خجالت هیچی رو ازشون نداریم حتی خونشون  میریم خودمون میبریم خودمون میپزیم 

حسرت شده برامون .

این خانم هم یه بهونه الکی آورده با خانواده ی شوهر نمیخواد ارتباط بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب قهر کردن نظری ندارم ولی منم بودم قبول نمی‌کردم کمکش رو اون پسر به هرحال باید خودش از پس خرید ح ...

چون تازه ازدواج کردن خواسته مثلا کمک خرجشون باشه والا منکه بین اینهمه قسط راضیم کمک کنن

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
مجردم ولی پدر پسره چه ایرادی داره کمک کنه  پدر دختر نکنه بهتره چون شاید به غرور پسر بر بخوره&n ...

من وشوهرم ک هرکدوم کمک کنن کلی تشکر میکنیم میزاریم رو سرمون😂

چون تازه ازدواج کردن خواسته مثلا کمک خرجشون باشه والا منکه بین اینهمه قسط راضیم کمک کنن

من بودم بازم قبول نمی‌کردم اگه شرایط واسم سخت باشه ترجیح میدم خودم کار کنم حلش کنم

بابت همچین چیزی کمک قبول نمی‌کنم حالا اگه مسائل سخت‌تری باشه مثل خرید خونه احتمالا قبول کنم اونم به شرطی که بعدا برگردونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
والا مامان من از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو بسته بندی میکنه میفرسته میده حتی هزینه ی دکترای برادرم رو ...

مام کمک ندیدیم تو حسرتشیم 

اره فک کنم میخواد قطع رابطه کنه بابای پسره خونه داده بشینن شرط برگشتش به خونه اینه ک از اون خونه دربیان برن یه جا دیگه وگرنه طلاق میخواد😐۶ماهه عروسی کرده داستانایی درس کرده

به جز تماس تلفنی چه قصد بد دیگای می تونستند داشته باشن🤣🤣🤣🤣

میخورنش پشت تلفن😑۳۵سالشه بچه بازی نمونده درنیاورده باشه

چقدر نادان تشریف داشته طرف نمیگم وظیفه پدرشوهرهست ولی کار بدی هم نکرده

میگه وظیفه پدرشوهر اینه منو ببره پارک بگردونه ولی وسیله نخره به عزت نفسم برمیخوره😑