2777
2789
عنوان

میشه تروخدا بیاید 😢

64 بازدید | 4 پست

من‌گوشیمو ریست فکتوری کردم بعد اینستام پاک شد فقط آیدی پیج رو یادم بود نه جیمیل نه چیزی ازش یادم نبود فقط آیدی.پیجی ساختم تو اینستا سرچ زدم بازیابی پیج یه پیج اومد بهش پیام دادم که چی شده.اونم گفت آیدی پیج رو بگو بررسی کنم پیج فالووری نداش خودش گفت واسه چته اصلا منم چون هزینه داشت بیخیالش شدم حالا برام سواله اون شخص میتونه فقط با داشتن آیدی پیج رو هک کنه؟

ن اصلا اعتماد نکن 

میتونی اون شماره تماسی ک باهاش اون پیجو زدی بزنی  یه کد برات ارسال میشه اون کدو میزنی و پیجتو بازیابی میکنی

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصلا اعتماد نکن  میتونی اون شماره تماسی ک باهاش اون پیجو زدی بزنی  یه کد برات ارس ...

آیدی رو گفتم بهش دیگه 

شماره تماس نداره پیج جیمیل داشت که  آدرس جیمیلش رو هم یادم رفته بود 

آیدی رو گفتم بهش دیگه  شماره تماس نداره پیج جیمیل داشت که  آدرس جیمیلش رو هم یادم رفته بو ...

ن فک نمیکنم با ایدی بتونه هک کنه مگ اینک واقعا یه هکر باشه ک اونم بعید میدونم 

نمیدونم عزیزم من بجز راه جیمیلو تماس راه دیگ ای بلد نیستم  . و فکرم نمیکنم راه دیگ ای باشه . مگ اینک یه هکر پیدا کنی تا پیجتو بازیابی کنه و بعدش ب خودت برشگردونه . ک بعید میدونم همچین ادمایی پیدا بشن . اگرم باشن پیدا کردنشون سخته

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷