دستو پاهام کز کز یا همون سوزن سوزن میشه چند روزه نمیدونم دلیلش چیه!! کسی این مشکل داشته ؟دلیلش هم معلوم شده ؟؟میدونم باید برم دکتر دیگه و میرم احتمالا هم باید آزمایش بدم ،تا جواب بیاد نگرانم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسی میدونم تاپیکت مال قبله ولی حتما گردن و کمرتو چک کن که مشکل نداشته باشه
سوزن سوزن شدن دست و پات شاید به خاطر اینه
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
🤕🤕دیسک کمر خوب نمیشه امیدوارم شما هم همیشه سالم باشید
ولی میشه بارعایت کردن دیگه درد نداشته باشی کنی
❤️
تاپبکتو دیدم منم این مشکلو دارم ..مخصوصا صبح ها بعد صبحانه
چربی ندارم آزمایش دادم
دیسک کمر و گردن دارم
ینی علتش برا همینه؟
کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔 _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟ +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستمحتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمیکردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا سَنهَ قوربان آقا جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
سلام استارتر خوبی تاپبکتو دیدم منم این مشکلو دارم ..مخصوصا صبح ها بعد صبحانه چربی ندارم آزمایش داد ...
سلام ممنون
اگه آزمایش دادین چربی نداشتیم کبد چرب یا غلظت خون هم نداشتین بله برای دیسک کمره
من غلظت داشتم اونو برطرف کردم ولی همچنان کز کز میکرد ،نوار عصب دادم مطمئن شدم برای دیسکه که قبلا تو ام ار ای متوجهش شده بودم مراعات نکردم انگاری فشار اومده😑😑