2777
2789

سلام.عصرتون بخیر

خانما نی نی های شما از چند ماهگی نشستن و چهار دست و پا رفتن؟

پسر من ۷ماه و ۱۰ روزشه ولی نمیتونه خودش ب تنهایی بشینه.باید ب یه جایی تکیه ش بدیم اونم یکم بعدش دراز میکشه.

چهار دست و پاهم ک اصلا.این موضوع یکم نگرانم کرده.😔

اخه یکی از اقوام دورمون پسرش ۶ماهشه دندون در اورده.میشینه.چهار دست و پاهم میره.امروز میگفت ۲۰ ثانیه میتونه رو پاهاش بایسته.

پس چرا پسر من هیچ واکنشی نشون نمیده عاخه🥺🥺

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن. به زودی دیگه ارامشت گرفته میشه عزیزم😐😬 هرچی دیرتر شروع کنه بهتره بخدا

خیلی بچه ها چهار دست و پا نمیرن. 

باید تمرین کنی باهاش. وارونه بذارش اسباب بازیش رو بگیر تا بیاد و تلاش کنه. پشت پاش رو محکم بگیر تا بره جلو.

همه این ها با تمرین هست.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

لطفا بچه ات رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن 

بعضی بچه ها هوش فیزیکی بالایی دارن بعضی بچه ها هوش درک و فهم بعضی بچه شیطونن بعضیا آروم بعضیا زودتر سیستم عصبیشون کامل میشه و.....

سن نشستن مستقل هم ۹ ماهه حالا بعضیا زودتر میشینن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

پسر من ۸ ماهگی نشست. ۷ ماهگی سینه خیز رفت، ۱۱ ماهگی هم چهار دست و پا کرد. دندون هم فک کنم ۷ ماهگی در آورد ولی خواهرزادم یک سالگی دندون در آورد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مقایسه نکن 

این جمله رو خیلی با خودم تکرار میکنم که بچها مثل هم نیستن.

ولی اخه چند تا نوزاد هم سن پسرم حتی کوچیکتر همشون میشینن ولی پسر من نه🥺

لطفا بچه ات رو با هیچ بچه ای مقایسه نکن  بعضی بچه ها هوش فیزیکی بالایی دارن بعضی بچه ها هوش در ...

مرسی از نظر خوبت ❤️ 😊 

سلام

دوست عزیز نگرانیت رو کاملا درک میکنم چون خودمم مادرم،ولی روند رشد بچها اصلا شبیه همدیگه نیس.پسر من 8 ماهگی تونست 4دست و پا بره و بعدشم دندون درآورد ولی بچه دوستم 9 ماهگی راه میرفت و 5 ماهگی دندون درآورد

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️
این جمله رو خیلی با خودم تکرار میکنم که بچها مثل هم نیستن. ولی اخه چند تا نوزاد هم سن پسرم حتی کوچی ...

ببین عید رفته بودم مهمونی پسر من و بچه صاحبخونه هردوتا یکسالشون بود...حالا پسر من اصلا دندون نداشت بعد بچه ی طرف تمام دندوناش دراومده بود اجیل هم میخورد😆😆😆

پسر من ۸ ماهگی نشست. ۷ ماهگی سینه خیز رفت، ۱۱ ماهگی هم چهار دست و پا کرد. دندون هم فک کنم ۷ ماهگی در ...

پسر منم غَلت میزنه ولی سینه خیز نمیره‌.

یک هفته س ک خیلی بی قراری داره.فک کنم دندونشه. فقط نمیدونم چرا جای دندون نیشاش ابله زده😟

پسر منم غَلت میزنه ولی سینه خیز نمیره‌. یک هفته س ک خیلی بی قراری داره.فک کنم دندونشه. فقط نمیدونم ...

یعنی چی آبله زده؟ یعنی سفت شده یا منظورت اینه مثل یک تاوله که توش مایع بیرنگه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.