2777
2789
عنوان

مامان های عزیز،راجب نشستن نوزاد سوال دارم ازتون.🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 62 پست
😂😂😂 اینو شنیدم ک بچهایی ک دیر تر دندون درمیارن بهتره. استخونای محکمی دارن

چون شیر شب دندونو خراب میکنه فک میکنم علتش اینه دیرتر دندون دربیارن شیر کمتری‌میخورن شبا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جمله رو خیلی با خودم تکرار میکنم که بچها مثل هم نیستن. ولی اخه چند تا نوزاد هم سن پسرم حتی کوچی ...

شاید خپل و تنبله 😍

ممکنه تا انتها کارهاش با تاخیر باشه نسبت ب همسن و سالاش. چ اهمیتی داره وقتی سالمه+

نصیحت منو بگیر آویزه گوش هات کن و ادامه بده بچه تو تو رشد حرکتی و ذهنی با هیچ بچه ای مقایسه نکن&nbs ...

خیلی ممنون از نظر مثبت و مفیدت🥰❤️

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

پسر عمه من رفته تو هشت ماه نه میشینه نه چاردستو پا میره ولی دندون در اورده اصلنم نگران نیستیم

انشالله تنش سالم باشه❤️🥰

این جمله رو خیلی با خودم تکرار میکنم که بچها مثل هم نیستن. ولی اخه چند تا نوزاد هم سن پسرم حتی کوچی ...

چه فاید جمله راتکرار میکنی پس اخرشم باچندتا نوزاد را مقایسه

میکنی من دوتا پشت سرهمی دارم یکیشون ۱۴ماهگی راه رفت دومی۹ماهگی از حرف زدن پوشک گرفتن کلا فرق داشتن دوتا از یک خونه شما با بقیه مقایسه کنی سختت میشه

بعدم همه اینها یک تایمی داره اگه بگذره مثلا نگران کننده س مثلا تا۹ماهگی نتونه بشینه مثلا تا۱۸ماهگی راه نره 

بعدم اگه بچه گردن گرفته باشه و روند رشدش خوب باشه نگرانی نداره بقیه کارهاشم انجام میده 

بچه با بچه فرق داره گلم نمیشه همه یه جور باشن که تمرینش بده، فعلا دورش بالش بزار موقع نشستن تو غذ ...

حتما عزیزم.

ممنونم از راهنماییت❤️

دخترمنم زود زبون بازکرد ولی ۱۶ماهگی راه رفت دکتربردمش فوق تخصص گفت مشکل داره ومغزو اعصاب ،،،،،، ولی ...

خداروشکر 

انشالله سالم و عاقبت بخیر باشه❤️

بچه من یک سال و پنج ماهگی راه افتاد  تازه دکترش میگفت ما تو این سن توقع داریم فقط مستقل بایسته ...

انشالله سالم باشه❤️🥰