2777
2789

بچها شماهم صورتتون پر از جوشه؟ 😞

من چندساله تنبلی دارم اما هیچوقت صورتم اینطوری پر جوش نشده؟بنظرتون ممکنه بخاطر تنبلی باشه؟ یا موارد دیگ حساسیت ب کرم و لوازم ارایشی و بهداشتی اینا یا غذایی..... لطفا جواب بدین دارم دق میکنم ب صورتم نگا میکنم😞حیف پوستم انقد سفید و صاف بود😞😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی دارم ولی شدید نیست صورتمم پر جوش نیست 🧘

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تغذیتو درست کن، اصلاح سبک غذایی و زندگی انجام بده همش میره، آرد سفید، شکرو قند و روغن نباتی رو حذف ک ...

خیلی سخته اما نمیدونم چرا این بلا سرم دراومده. ینی یجای خالی تو صورتم نیست. پرررر از جوش

خیلی سخته اما نمیدونم چرا این بلا سرم دراومده. ینی یجای خالی تو صورتم نیست. پرررر از جوش

جوشای قرمز درشت، منظورته؟ از کیسته عزیزم، منم رعایت نکنم در میاد حتما سبک زندگیتو اصلاح کن تو اینستاگرام بزن هشتگ پلی کیستینگ، و بخون 

من تنبلی دارم صورتم پر از موهای زائد همیشه جوش و جای جوش حالا هم جای اسکار.خیلی بدبختم بقران تو عالم کسی به بدشانسی من نیست دماغ عمل کردم هیچ تاثیری نداشت با اینکه دماغم خوب بود جا داشت عالی بشه اما انگار عملش نکرده.کات گونه زدم همون روز اول ژلی نموند و رفتن.مو صاف کردم همو روز اول وز شد چقدر رعایت کردم گفت جنس موهات ضخیمه ابرو تتو زدم بدترین کرم شب زدم بینیم لک زد وای خدا دیگه نمیگم تا آبروم حفظ شه

هیچکس به شدت من و تو این مدت طولانی جوش نزده یکسال پیش متوجه شدم تنبلی دارم تحت نظر دکتر باش 

رژیم غذایی+استرس+خواب کافی +روتین پوستی همه و همه تاثیر داره خصوصا غذایی ک میخوری و استرس و خیلی چیزای دیگ رعایت کن اصلا هم جوشاتو نکن من اشتباه کردم میکندم الان جاهاش هست 

شدیده که باردار نمیشم...

ایشالله دامنت سبز بشه  دکتر من گفت ناباروری نمیاره و این ی باور غلطه فقط دیر باروری میاره اگر ناراحت نمیشی چندتا توصیه کنم :پیج نیلوفر رو تو اینستا فالو کن مطالب خوبی راجع به اصلاح سبک زندگی داره ورزش های سبک انجام بده و اگر چربی دور شکم داری ابش کن فست فود و چیزای شیرین انواع سس ترشیجات چای سیاه رو قطع کن پیاده روی روزی حداقل نیم ساعت داشته باش و از استرس دور باش

ایشالله دامنت سبز بشه  دکتر من گفت ناباروری نمیاره و این ی باور غلطه فقط دیر باروری میاره اگر ن ...

مرررررررسی عزیزم از توصیه هات....راستش من  یه مدت تنبل شده بودم. یعنی دقیقا از وقتی که رفتم توی اقدام....و واقعا نشد....ولی حالا دارم ورزش میرم..پیاده روی هم هر روز دارم..سعی کنم تا جایی که میتونم قند و شکر واینارو حذف کنم....تا ببینم خدا چی میخاد. ‌...اون پیجم حتما سر میزنم مرسی ازت💞💝

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
مرررررررسی عزیزم از توصیه هات....راستش من  یه مدت تنبل شده بودم. یعنی دقیقا از وقتی که رفتم توی ...

هرچقدر تحرک بیشتر بهتر حتی با کار خونه ولی همه چی تاثیر داره خواب هم همینطور خواهش عزیزم پیجشو پیدا کنی پر از توصیه های مفیده ورزش سنگین هم نکن چون نتیجه عکس میده موفق باشی 💓