2777
2789
عنوان

دلم برای زن داییم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 33 پست

منم مثل زنداییت جواب نمیدادم 

ولی هفته پیش خانومی رو گذاشتم کنار و هر تکه و توهینی کرده بود گفتم 

جیغ میزد داری بزرگش میکنی مگه من چی گفتم میخوایی پای ما رو ببری از خونه برادرمون و.....

دیگه هم دلم نمیخواد تا مدتها ببینمشون 

میترسم وقتی ازدواج کردن دیگه نذاره داییم بیاد پیش ماک البته حقم داره  نمیخوام زن داییم ازمون د ...

بهش بگو دوست داشتی عروس یه خانواده بشی خواهرشوهرت نزاره زندگی کنی ؟!!خیرخواه بقیه باش تا زندگی خودتم درست بشه 

به خالت بگو شما حق انتخاب نداشتی و دایی باید زنش رو انتخاب میکرده و همه هم دوستش داریم با اینکارات فقط داری نشون میدی که به زندگی اونا حسودیت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب داییت مستقیم بگو هم تو هم مادرت

هزار بار گفتیم ی بار بیرون بودیم خالم ی کاری کرد اشک زن داییم دراومد 

مامانم زد تو گوش داییم ک خاک تو سرت چقدر بی عرضه ای چرا پشت زنت نیستیو اینا خیلی نصیحت کرد 

فاید نداره ک نداره 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

داییت چرا به خواهرش چیزی نمیگه؟ 

میگه فاید نداره 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خوب اگه داییت جوابشو میده که اوکی هس دیگه. نهایت با این یه دونه خواهر قطع ارتباط کنن 

این جادوگره از راه دورم کرم میریزع 

بیچاره پس معلومع شوهرش بهش محل نمیده انقد عقده ای شده  اخه ادم با شوهره خودش خوب باشه دیگه به ...

😏مرده شوره خودشو شوهرشو ببرن 

شوهرش از خودش پنج سال کوچیک تره 

والا همه جا جار میزنه منو شوهرم عاشق همیم برام میمیره دوسم داره فلانه بهمانه 

خب دختری که زن پسری میشه که نه خونه داره نه ماشین نه پول سنشم زیاده سر و زبونم نداره در دفاع از همسر ...

داییم هواشو داره منو مادرم پدر بزرگن همه پشت اونیم چون خیلی دوسش داریم اما این خالم نشسته زیر پای مادر بزرگمو خیلی غیبتو بدگویی میکنه 

این جادوگره از راه دورم کرم میریزع  

به نظرم هیچ کاری نمیتونه بکنه ،فقط به خالتون در این مورد  کم محلی کنید وکار خودتونو بکنید و رفت و آمدتونو با دایی اتون قطع نکنید وقتی خالتون تک بیفته دیگه کاری نمی تونه بکنه 

منم مثل زنداییت جواب نمیدادم  ولی هفته پیش خانومی رو گذاشتم کنار و هر تکه و توهینی کرده بود گف ...

خوب کاری کردی کاش زندایی منم بکنه کاش وایسته تو روش حقشو بذاره کف دستش

بهش بگو دوست داشتی عروس یه خانواده بشی خواهرشوهرت نزاره زندگی کنی ؟!!خیرخواه بقیه باش تا زندگی خودتم ...

😏عقده ایه خواهر 

اگه این افریطه میذاشت داییم پنج سال پیش ازدواج میکردو الان بچه هم داشت همیشه مراسمامونو بهم میزنه 

خودش پسر داره سر خودش بیاد همین بلا 

چی بگم ک از دستش خسته شدم تا تونست اول زندگیه مادر و پدرمو خراب کرد الانم نوبت داییم 

شیطونه میگه زنگ بزنم هرچی از دهنم در میادبارش کنم 

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد  مگه شوهر کرده به چند نفر این زن دایی بدبخت؟

همون من نمیدونم زندگیه این دوتا به اون چه 

انگار خودشون عقل ندارن 

به نظرم هیچ کاری نمیتونه بکنه ،فقط به خالتون در این مورد  کم محلی کنید وکار خودتونو بکنید و رفت ...

متاسفانه هنوز نامزدن کاش زودتر عروسی بگیرن برن سر زندگیشون 

من فقط ی خواهر زادم ولی برای خوشبختیشون انقدر دعا میکنم ک انگار داداشمع بعد این افریطه اینجور میکنه 

بعضیا لیاقت داداش داشتنو ندارن 

کاش برادر داشتم ک بهش نشون میدادم عروس داری یعنی چی 

الان اون دختره 22 سالشه بزار چند سال دیگه سنش بالاتر بره و قشنگ جابیفته یه پدری از خالت دربیاره من ...

اخ ک جیگرم خنک میشه 

اخ دلم خنک میشه 

قشنگ انتقام بگیره ک با چشام ببینم 

من خیلی زن داییمو دوست دارم