2777
2789
عنوان

دلم برای زن داییم میسوزه

775 بازدید | 33 پست

سلام اول بگم تازه وارد نیستم 

بچه ها خالم زن داییممو خیلی اذیت میکنه از وقتی میخواستیم بریم خواستگاریش این خالم همش میگفت ن من از این دختره خوشم نمیاد 

حالا دختره چون عاشق داییم بود همه چیو نادیده گرفت داییم ن ماشین داشت ن خونه داشت ن حتی پول داشت سنشم  زیاده 

خلاصه اینا نامزد کردن 

خالم خیلی زن داییمو اذیت میکنه 😰

چپ میره راست میاد به زن داییم تیکه میندازه 

همش درحال تفرقه انداختنه بین این دو زوجه 

هرچیم میگیم حالا ک بهم رسیدن چیکارشون داری فایده نداره بدتر میکنه 

همش به مادر بزرگم میگه بهم بزن این ازدواجو 

زن داییم فقط سه سال از من بزرگ تره خیلی خانومه خیلی دوسش دارم 

من 19اون22سالشه 

بچه ها این خالمو چیکار کنیم؟ 

خالم40سالشه 

اگه به موقع ازدواج کرده بود دخترش از منم بزرک تر بود 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

میترسم وقتی ازدواج کردن دیگه نذاره داییم بیاد پیش ماک البته حقم داره 

نمیخوام زن داییم ازمون دوری کنه بع خاطر این خاله ی افریطم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییت چرا به خواهرش چیزی نمیگه؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خاله ت ترشیده س ؟

ن بابا از مامان منم بزرگ تره 

شوهر داره 

متاسفانه عوض نمیشه مگه اینکه خود داییت جلوش بایسته

داییم خیلی بهش میگه به تو ربطی نداره این بدتر میکنه 

داییم خیلی بهش میگه به تو ربطی نداره این بدتر میکنه 

خوب اگه داییت جوابشو میده که اوکی هس دیگه. نهایت با این یه دونه خواهر قطع ارتباط کنن 

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

شما اینقدر محبت به زنداییتون بکنید که به چشمش نیاد کارای اون. قطع ارتباط کنند

تاج سرمه من خیلی زن داییمو دوست دارم مادرمم خیلی هواشو داره 

خیلی خانوم بود ک داییمو اینجوری قبول کرد من بودم نمیکردم 

خدا الهی درای روزیو به روشون باز کنه الهی خوشبخت شن 

ن بابا از مامان منم بزرگ تره  شوهر داره

بیچاره پس معلومع شوهرش بهش محل نمیده انقد عقده ای شده 

اخه ادم با شوهره خودش خوب باشه دیگه به بقیه کاری نداره 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

خب دختری که زن پسری میشه که نه خونه داره نه ماشین نه پول سنشم زیاده سر و زبونم نداره در دفاع از همسرش تو دهن خواهرشم نمیزنه پس دختر خنگیه

حقشه اذیتش کنن

{ جانی دپ سابق }