2777
2789

من الان ۳۶ هفته هستم ولی خیلی دلم میخواد زمان دقیق زایمان طبیعیم رو بفهمم 

چون الان اومدم شهری که میخوام زایمان کنم البته اینجا هم خونه خودمه و امکاناتم در حد خونه اولمه ولی چون همه رو اسیر مردم میگم بدونم که بهشون بگم

هم مامانم و خواهرم هم مادر شوهر پدر شوهرم 

گناه دارن الان یک هفته است همراهم اومدن شوهرمم آخر هفته ها میاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سونوگرافی ک میگن

نه دیگه عزیزم دقیق نمیگن مثلا به من حدودی گفتن ۵ مرداد ولی مطمئن که نگفتن

من پسر اولم رو گفته بودن ۲۰ مرداد ولی ۱ مرداد دردم گرفت و کیسه آبم پاره شد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خیر معلوم نمیکنه امکان داره دردت بگیره زود بری امکان داره درد نداشته باشی چهل هفته تموم شه بعد زایما ...

آره دقیقن همینه ولی گفتم شاید راهی باشه

نه نمیشه  من باید ۱۵ شهریور زایمان میکردم،کیسه آبم ۴مرداد پاره شد،۳۴هفته

عزیزم به سلامتی

بچه اوکی بود یا رفت تو دستگاه

به منم سر پسر اولم گفته بودن ۲۰ مرداد ولی ۱ مرداد دنیا اومد

الان برای دومی هم یه تاریخ حدودی دادن ولی میدونم مشخص نمیکنه

اگه بچه اولته امکان داره هفته چهلم پر کنی اما درد نداشته باشی

نه بچه دومه

بچه اول رو ۳۷ هفته دنیا آوردم گفته بودن حدودی ۲۰ مرداد ولی ۱ مرداد دنیا اومد

الانم دخترمو گفتن ۵ مرداد ولی مشخص نمیکنه اگه عین داداشش باشه که زودتر میشه

نه نمیشه من پسر اولمو تو۴۱ هفته و ۴ روز زایمان کردم پسر دوممو ۳۷ هفته و ۳ روز

بچه اولم سر تایم ۱۰ اردیبهشت به دنیا اومد

دومی قرار بود ۲۴ اردیبهشت به دنیا بیاد اما ۸ اردیبهشت به دنیا اومد کیسه آبم پاره شد

نه بچه دومه بچه اول رو ۳۷ هفته دنیا آوردم گفته بودن حدودی ۲۰ مرداد ولی ۱ مرداد دنیا اومد الانم دخت ...

من پسرم چهل هفته تموم شد اومد رفتن بیمارستان امپول زدن

دخترمم که فعلا تو شکممه زمستون میاد

۱۱روز nicu بستری بود

وای چقدررر زیاد دوست خودم ۳۴-۳۵ هفته زایمان کرد ۵ روز دستگاه بود دخترش البته وزن دخترش ۳۲۰۰ بود موقع زایمان که بنظرم زیادم بوده 

ولی خداروشکر که بهیر گذشته گلم