2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر  بیچارم.3تا خواهرو عروس کرد وجهازشونو داد به فاصله ی 5 سال

خرج عما مادرشو داده..خرج خورد وخوراک پدرمادرشو میده.بیمه عمر خواهراشو پدرشو میده حتی بهد ازدواجشون😐 خواهرم فقط غصه میخوره .شوهرش مجبوره شب وروز کار کنه.اصلا تفریح ندارن 20 ساله یه مسافرت نرفتن...

من مامانم با ما زندگی میکنه مادرشوهرم داره خدارو شکر ولی نداشته باشه شوهرم وظیفشه بده .

نه واسه اینکه مادرم با ما زندگی میکنه کلا نظر شخصیمه مادر تکرار نمیشه 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

خرجش رو نمی ده چون خدا رو شکر نیازی ندارن

اما خیلی بهش می رسه و من هم تشویق می کنم خودم هم هر کاری ازم بر بیاد برای مادرم انجام می دم و همسرم هم میگه وظیفه ت هست که به مادرت برسی

در کل اگر کسی اوضاع مالیش خوب باشه طوری که زن و بچه ش در مضیقه نباشن به نظرم رسیدگی به والدین باید براش جزو اولویت ها باشه

فقط جدا بیمه ش کرده و پول بیمه رو میده ،، یا برای داروهای گیاهیش خودش هزینه کرد ،، مشهدم بریم هزینه با محل کار همسرمه و خودمون ،، مشکلی پیش نیاورده یعنی من مشکلی ندارم کار خوبی میکنه تو این همه بچه یکیش باید بدردش بخوره 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !