2777
2789

دوستان من دو سال پیش تقریبا سر شیطونی یه پیج اینستا زدم ک عکسای بی حجابمو اما با ادیت گذاشتم ینی چهرمو تغییر دادم و پیجم سر ی ماه نشد  شد ۲۰کا 

فقط قصدم این بود فالوور بگیرم خداشاهده عکسا هم معمولی با لباس زیاد لخت نبود معمولی مث همه پیجا 

گفتم همه میذارن بذار منم بذارم اشکالی نداره ک پیجم میره بالا و واقن هم یک ماه نشد ۲۰کا شدم و داشتم هعی بیشتر و بیشتر میشدم گفتم بعد پیجمو بفروشم 

ولی دایرکتم واقن ترکیده بود اینقدر پسرا اذیت میکردن 

بعد یهو یه ویسی رو باز کردم ک کاش دستم میشکست پلی نمیکردم 

بعد یه خانمی با گریه اومده بود دایرکتم  گفت من باردارم دکتر بهم استراحت مطلق داده ترو خدا این شوهرم همش میاد تو پیج شما🥺

اگ بهت درخواست دوستی داد قبول نکن و این حرفا و امار شوهرشو گرفته بود من دیگ نمیدونم چ پیامایی شوهرش ب پیج من داده بود اینقدر دایرکتم شلوغ بود پیدا نکردم 

این خانم باردار دیده بود و افتاده بود ب خونریزی😭😭😭😭

برام تعریف کرد ک غصه خورده ک شوهرش تو پیج منه 

منم واقن دختر بی تربیتی نیستم و نبودم ک بهش توهین کنم یا بگم هرررری برو پی کارت اینجا همه دنیا پیج دارن من مقصر نیستم 

هیچ توهینی بهش نکردم 

گفتمش نه من اصلا جواب شوهر شمارو چرا بدم خیالت راحت و حتی بهش گفتم بارداری ب خودت استرس نده من پیجمو فقط زدم ک بعد بفروشمش 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بعد از اون جریان گذشت من باردار شدم ولی پیجمو داشتم و شب تا صبح نمیخابیدم و توی نت بودم توی همین پیج فعالیت میکردم 

اصن اهمیت چندانی ب بارداریم و نی نی تو دلم نمیدادم 🥺اینقد ک درگیر شده بودم 

خلاصه من افتادم ب خونریزی هر روز هعی بدتر و بدتر میشدم تا بچم سقط شد مردم و زنده شدم از درد 

بعد از شیش ماه دوباره باردار شدم خارج رحمی شد ک یک هفته بیمارستان بستری بودم 

بعد ک حالم خوب شد 

دوباره ده روز افتادم عین جنازه تو جام 

تب و ارز شدید گرفتم 

تا پای مرگ رفتم و دوباره برگشتم 

الان هنوز میگم نکنه این خانومه نفرینم کرده 

هعی میگم من چ کار اشتباهی کردم 

پیجمو پاک کردم 

خیلی غصه میخورم هنوزم ک هنوز تقریبا دو سال گذشته هعی عذاب وجدان دارم 🥺😭

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
شما ک مقصر نیستی عزیزم  شوهر خانمه لاشی بوده

مقصر نیستم اما ادامشو بخون چ اتفاقای بدی برام افتاد😭