2777
2789

سلام خانما کمکم کنید

کسی تجربه شو داشته؟از دیشب خونریزی دارم

تازه یک هفته بود پریود ماهانه م تموم شده بود،

هفته پیش با درد شدید پریودم شروع شده بود(البته همیشه دردم شدیده)بعد دوز دوم یه لخته سفید رنگ دفع شد و دردم تموم شد

طبق معمول روز ششمم تموم شد پریودم

باز از دیشب خونریزی دارم...

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور شدم  نمیدونم چه  مرگمه. ولی اون سفید که گفتین حتما کیست بود. منم بعد تموم شدن پ ...

من الان درد ندارم فقط خونریزی دارم

عزیزم برو دکتر منم مثلا ت بودم برو تایپک هامو بخون ت یه ماه ۷بار خونریزی کردم رفتم دکتر بادرد خیلی شدید گف بارداری خارج از رحمه الا دوماه میشه ک عملم کردن یکی از لولهامو برداشتن

عزیزم برو دکتر منم مثلا ت بودم برو تایپک هامو بخون ت یه ماه ۷بار خونریزی کردم رفتم دکتر بادرد خیلی ش ...

ای وای

من زنگ زدم برای شنبه وقت گرفتم

ای وای من زنگ زدم برای شنبه وقت گرفتم

اره گلم حتما برو من انقد بیخال بود ک این شد خواهر شوهرم هروز زنگ میزد میگه برو دکتر ولی من حوصله دکتر او این چیزا نداشتم ک این شدو عملم کردن انقد درد داشتم بخدا درد خیلی شدیدددد😞

اره گلم حتما برو من انقد بیخال بود ک این شد خواهر شوهرم هروز زنگ میزد میگه برو دکتر ولی من حوصله دکت ...

شما جلو گیری داشتی؟من اخه اصلا پریودم عقب نیفتاده بود