2777
2789

خب منم یه همچین موقعیتی برا بابام پیش اومد هم بابامو هم اون زنرو رسوای عالم کردم  مامانمم مجبوری داره زندگیشو میکنه ولی خب دیگه ابرویی واسشون نموند زنیکه هرزه خراب ول کن نیس که 

اینقدر حوصله ندارم که کاربر عزیز شما حرف بعدیتم درسته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۴۰

عزیزم ۴۰ که سنی نیست جوونه یه هنری یاد بگیره مثل آرایشگری ناخن کاری خیاطی و.... اگرم با تحصیلات داشنگاهیشون میتونن کاری راه بندازن اول کار رو درست کنن بعد جداشن حق و حقوقشونم کامل بگیرن ...نمیدن هم نداریم میگیرنننن خوبم میگیییرن😁

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
نه ازدواج ولی تو این شرایط باید صبر کنیم نمیشه بریم سر خونه و زندگی،پدرم متولد ۵۱ مامانم ۶۰ 

ایی دقیقا همسن بابامه

خب منم یه همچین موقعیتی برا بابام پیش اومد هم بابامو هم اون زنرو رسوای عالم کردم  مامانمم مجبور ...

زنه بی ابروعه...میگم شوهر داشته ها...با ۵ تا پسر گرفتنش...قبل ازدواجم داداشش با یه پسر گرفتش رفت پسره رو لخت پرت کرد تو کوچه

داییم همش میگه دروغ میگید مامانم گفت خودم صداشو شنیدم پشت تلفن گفت نه اون نمبخوادش...زن داییم خیلی.. ...

ببین من رفتم یه برنامه ضبط صدا نصب کردم روی گوشی بابام بعد همه صداهاشون کشیدم بیرون  دادم همه هم گوش کردن  یه جنگ راه افتاد اونسرش ناپیدا ولی خو دلم خنک شد

عزیزم ۴۰ که سنی نیست جوونه یه هنری یاد بگیره مثل آرایشگری ناخن کاری خیاطی و.... اگرم با تحصیلات داشن ...

بخدا میگم بهش ولی حالش اوکی نیست...بزور بردمش بوتاکس از بس گریه کرده چروک...

منم ی بار رفتم سر گوشی بابام دیدم داره قربون صدقه ی زن میره باید قیافه زنه رو میدیدی پیر بودنش به کنار که از بابام بزرگ تر بود....رنگ موهاش نارنجی وز وزی اوج تیپش این بود که با عینک آفتابی تو خونه عکس میگرفت میفرستاد واسه بابام بابامم کلی قربون صدقش میرفت که تا حالا زنی به خوشگلی تو ندیدم 

خیلی دلم به حال مامانم سوخت بخدا از قیافه و هیکل از بابام و اون زن سره هر کسی میبینه مامانمو میگه شبیه مرلین مونرویی