2777
2789

دیشب اتفاقی دیدم پیامو...همش ب بابام میگفت زنتو چرا طلاق نمیدی ،چرا بهشون پول دادی پرروشون نکن ...داداشم ک ول کرده رفته یه شهر دیگه...سرکار ،چند ساله این زن دست نمیکشه از وقتی من بچه بودم تا الان خواهر زن داییمه دایی و زن داییم ام پشتشن...شوهرش پولدار زیبااا ولی خیانت کرد بهش و افتاد دنبال مردای دیگه هر بار با یکیه ولی ب بابام گفته من فقط با توام اونا برا گذشته اس بمون باهام...مامانم داغون شده طی این ۱ سال ک فهمیده قبلا یچیزایی بود ولی فکر می‌کردیم تموم شده ،من که دیگه رفتنی ام از این خونه ولی مامانم...همش غصه میخوره میگه من طلاق بگیرم کی خرجمو بده ...شما بودید چیکار میکردید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی داییت که میشه برادر مامانت 

بدبختی خواهر خودشو میخواد؟ 

شرکاریه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️