2777
2789

سلام خانما دوسه هفته پیش رفتم پیش متخصص زنان سونوم کرد گفت تخمدون چپت تنبلی داره من خیلی نگرانم اما موی زائد ندارم پریودیم منظمه همه چی طبیعیه پس چجوری تنبلی دارم؟بچه هم ندارم تو اقدامم 11ماهه

منم پریودم منظمه 

ولی رفتم سونو فقط یدونه فولیکول خوب سمت راست داشتم 

بقیش زیر ۷ یعنی چپم تنبله 

اصلاااا فکرشو نمی‌کردم 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من تنبلی دارم ولی پریودم طبیعیه

موی زائد و ریزش مو دارم

جاریام تنبلی دارن یکی شون موی زائد و ریزش مو نداره ولی صورتش پر از جوشه و از نامنظمی پریودش می‌ناله همش

اون یکی جاری م تنبلی داره نه ریزش مو نه موی زائد ولی دیابت گرفته از سن پایین

اینا همش عوارض و علایمشه

قرار نیس همه رو باهم داشته باشی

دلیل 11 ماه طول کشیدن اقدامت همون تنبلی تخمدانه ولی نگران نباش زیر نظر دکتر با‌ش باردار میشی

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم ولی پریودم طبیعیه موی زائد و ریزش مو دارم جاریام تنبلی دارن یکی شون موی زائد و ریزش ...

من هیچکدوم ازاین علائمو ندارم.شوهرم اسپرمش ضعیف بود الان باز ازمایش داده خوب شده اما دکتر بهم گفت تخمدون چپت تنبلی داره

من هیچکدوم ازاین علائمو ندارم.شوهرم اسپرمش ضعیف بود الان باز ازمایش داده خوب شده اما دکتر بهم گفت تخ ...

خب تنبلی داری عزیزم سونو هیچوقت تو این مورد اشتباه نمیکنه

یادم رفت بگم من آزمایش هورمونی دادم نرمال بود همه چی ولی سونو گفت تنبلی داری و درست هم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب تنبلی داری عزیزم سونو هیچوقت تو این مورد اشتباه نمیکنه یادم رفت بگم من آزمایش هورمونی دادم نرمال ...

لعنت بهش.همه هم دارن این لعنتیو😒اه اه.کاش بچه داشتم بعد تنبلی میگرفتم

لعنت بهش.همه هم دارن این لعنتیو😒اه اه.کاش بچه داشتم بعد تنبلی میگرفتم

تنبلی از همون اول تولد با آدم هست چیزی نیست که بعدا بوجود بیاد، خیلیا دارن حتی خود دکترا هم تنبلی دارن 😅نگران هم نباش بچه دار میشی فقط سالم خوری کن و ورزش و تحرک یادت نره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روحیه گرفتم😂😂😂😂اخ ژووووووووون

آره بابا غمت نباشه من خودم با تنبلی الان یه پسر دو سال و نیمه دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40