2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه از محصولاتش ناراضی بودن 

اره منم خیلی تحقیق کردم تقریبا مصرف کننده ها همه ناراضی بودن فقط اعضای شرکت بخاطر اینکه زیرمجموعه ها زیاد بشه خیلی تعریف میکردن

اره منم خیلی تحقیق کردم تقریبا مصرف کننده ها همه ناراضی بودن فقط اعضای شرکت بخاطر اینکه زیرمجموعه ها ...

دقیقا 

ببین من حتی دو جلسه اموزشی شونم شرکت کردم 

تو جلسه اول گفتن هیچ سرمایه ای نمیخواد توجلسه دوم طرف گف باید ی خرید بزنی که اکانتت فعال شه زیر ۴۰۰ تومن هم ۳۲ تومن پیک

اره منم خیلی تحقیق کردم تقریبا مصرف کننده ها همه ناراضی بودن فقط اعضای شرکت بخاطر اینکه زیرمجموعه ها ...

بعد مشاوره دادنشونم اینجوری بود که همه چیز ی برند گف برند ام ان دی بعد مثلا میپرسید پوستت چرب؟میگفتم اره بعد میگف خب پس باید کرم فلان مناسب پوست چرب بزنی

کلی هم خرت و پرت به بارت میزنن که بخری 

راستش به نظر من میشه شغل مشکل داری از همه نظر چون باید به همه بگی بیان ازت چیزی بخرن که من اصلا خوشم نمیاد و خب ۹۹ درصد میگن اصلا کیفیت نداره محصولات ادم چطور میخواد محصول بی کیفیت بفروشه به بقیه؟

دقیقا  ببین من حتی دو جلسه اموزشی شونم شرکت کردم  تو جلسه اول گفتن هیچ سرمایه ای نمیخواد ...

بمن ک گفتن باید یک وپونصد خرید داشته باشی اونم محصولات بی کیفیت باقیمت چند برابر  .مثلا قیمت يه سرم دورچشم ۹۰۰هزار تومن من بیرون گرفتم جنس خارجی‌ها ۲۴۰تومن. 

بمن ک گفتن باید یک وپونصد خرید داشته باشی اونم محصولات بی کیفیت باقیمت چند برابر  .مثلا قیمت يه ...

من که در حال فرارم حتی هم جلسه هاشونم حیف وقت 

مثلا مشاوراشونم که انگار شست و شو مغزی شدن

کلی هم خرت و پرت به بارت میزنن که بخری  راستش به نظر من میشه شغل مشکل داری از همه نظر چون باید ...

دقیقا یه شغل بی کلاس و پرستیژ پایین هست چون برا جلب مشتری هی باید فک بزنی دروغ تحویل مردم بدی ک بیان ازت جنس بخرن تا به چندرغاز سود برسی

دقیقا یه شغل بی کلاس و پرستیژ پایین هست چون برا جلب مشتری هی باید فک بزنی دروغ تحویل مردم بدی ک بیان ...

خداروشکر قبل اینکه دیر شه متوجه شیم کاش همه قبلش تحقیق کنن تا تو دام نیوفتن و این شرکت ها کلا جمع بشن

من که در حال فرارم حتی هم جلسه هاشونم حیف وقت  مثلا مشاوراشونم که انگار شست و شو مغزی شدن

دقیقا جوری مشاوره هاشون ازشرکت دفاع میکنن انگار ارث باباشونه  حاضر نیستن کوچکترین نقدی بپذیرن

خداروشکر قبل اینکه دیر شه متوجه شیم کاش همه قبلش تحقیق کنن تا تو دام نیوفتن و این شرکت ها کلا جمع بش ...

چندسال پیش دخترعموم با پنبه ریز کارمیکرد بعداز مدتی تو گل گیرکرده بود نه راه پس داشت نه راه پیش  اولشم جوری حرف میزدوتبلیغ میکردمامنتظر بودیم پورشه سوارشه 

چندسال پیش دخترعموم با پنبه ریز کارمیکرد بعداز مدتی تو گل گیرکرده بود نه راه پس داشت نه راه پیش  ...

واقعا ی چیز مشترک بین همشون همینهی رویای عجیب از پولدار شدن دارن و ی تعصب بی جا همه شون میگن با صبر 

و حواسشون نیس نتیجه این صبر فقط به بالا سری ها میرسه

البته انقدر رو مغزشون کار میکنن که واقعا باورشون میشه