الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم خیلی تحقیق کردم تقریبا مصرف کننده ها همه ناراضی بودن فقط اعضای شرکت بخاطر اینکه زیرمجموعه ها ...
بعد مشاوره دادنشونم اینجوری بود که همه چیز ی برند گف برند ام ان دی بعد مثلا میپرسید پوستت چرب؟میگفتم اره بعد میگف خب پس باید کرم فلان مناسب پوست چرب بزنی
اره منم خیلی تحقیق کردم تقریبا مصرف کننده ها همه ناراضی بودن فقط اعضای شرکت بخاطر اینکه زیرمجموعه ها ...
کلی هم خرت و پرت به بارت میزنن که بخری
راستش به نظر من میشه شغل مشکل داری از همه نظر چون باید به همه بگی بیان ازت چیزی بخرن که من اصلا خوشم نمیاد و خب ۹۹ درصد میگن اصلا کیفیت نداره محصولات ادم چطور میخواد محصول بی کیفیت بفروشه به بقیه؟
دقیقا ببین من حتی دو جلسه اموزشی شونم شرکت کردم تو جلسه اول گفتن هیچ سرمایه ای نمیخواد ...
بمن ک گفتن باید یک وپونصد خرید داشته باشی اونم محصولات بی کیفیت باقیمت چند برابر .مثلا قیمت يه سرم دورچشم ۹۰۰هزار تومن من بیرون گرفتم جنس خارجیها ۲۴۰تومن.
خداروشکر قبل اینکه دیر شه متوجه شیم کاش همه قبلش تحقیق کنن تا تو دام نیوفتن و این شرکت ها کلا جمع بش ...
چندسال پیش دخترعموم با پنبه ریز کارمیکرد بعداز مدتی تو گل گیرکرده بود نه راه پس داشت نه راه پیش اولشم جوری حرف میزدوتبلیغ میکردمامنتظر بودیم پورشه سوارشه