2777
2789
عنوان

بیبی چک

63 بازدید | 3 پست

سلام دوستای قشنگم.من تقریبا ۱۷ روز از پریم میگذره ی بار بیبی زدم اول منفی بود بعد از یکی دوساعت ک نگاش کردم یه خط دیگه م افتاده بود.صبرکردم دوباره امروز بیبی زدم همون لحظه اول دوتاخط افتاد بعد یه دیقه خط دوم محو شد منفی شد.حالت تهوع و ایناهم ندارم فقط یکم کمردرددارم چندروز پیش سرگیجه هم داشتم امروزم یخورده زیردلم کمتراز دردپریود دردمیکنه.چون قبلا کیست داشتم احتمال بارداری نمیدم امروزم یخورده دلدرد گرفتم دیگه اصلا احتمال بارداری نمیدم.کسی بوده با کیست تخمدان باردارشده باشه؟

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ؛صحنه پیوسته به جاست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ربطی به کیست نداره عزیزم شایدبارداری

یعنی ممکن نیست بخاطر کیست پریودم عقب افتاده باشه؟ استرس و اضطرابم نداشتم قرص هورمونی و اینام مصرف نمیکنم.آزمایشم دادم دکترگفت هورمونات خوبن 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود ؛صحنه پیوسته به جاست...