2777
2789
عنوان

پریودی مکافات هر ماهه ی من👺

572 بازدید | 60 پست

اگ راهکار خونگی سراغ داری بگو دردمون کم شه   

ننه بزرگم همیشه میگفت برو تو حیاط کف زمین زیر گرما بشین 😐 امتحانش نکردم ولی اجر داغ جواب میده حیف الان ب آجررر دسترسی نداررم.

دیگههه خلاصه لعنت ب این درد اجباری 🙂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

🙄🙄گردو ، بادوم ، کاچی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر بخواب وقتی درد داری بلند بشی حالت بهتره

مشکل اینه نمیتونم بخوابم از درررررد 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

آره من فصلی ک افتاب گرم باشه میرم ساق پاهامو هم میدم بالا یه کم عرق میکنم اما دردم بهتر میشه بقیه وقتا هم شکممو میبندم خوراکیجات و دمنوشا هم چای زنجبیل بقیه چیزا خیلی اثر نداره روم

راست میگه برو زیر آفتاب

پوستم موهاام

عرق میکنه ادم بو میگیره