2777
2789
عنوان

مستقل بودنم خوب نیس دیگه

1505 بازدید | 64 پست

خب که چی؟ الان همه خرجام با خودمه همه مسئولیتام با خودمه واقعا تهش که چی؟ 

سخته واقعا حوصلشو ندارم از طرفی ام روی پول گرفتن از بابامو ندارم از یه طرفم چون خودم مستقلم دیگه به خواستگارایی که از نظر مالی ازم پایینن احتیاج ندارم 

خودم موندم و خودم 😐😂😂 یکی بیاد منو نجات بده دیگه خیلی مستقل بودم یکی بیاد نزاره دست تو جیبم بکنم

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس ندارم خیلی مستقل بودنو 🤣😂

آدم باید خرجشو یکی بده

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
پولت رو بده من تا مشکلت حل شه ایح ایح

بحث پول داشتن نیس بحث اینه که نه اونقدری پولدارم که خیالم راحت باشه نه اونقدری پول ندارم که از بابام بخوام 

هم مستقلم هم بی پولم😂😂

[QUOTE=299248031]من میخامم از دستقلال در بیامم جرررر خوردم اینقدر کار کردم   آقا نخاستیم🥲 همون شوهرو بدین برم...[/QUOTE

شوما فهمیدی چی گفتم من😂😂 سخته آقا سختهههههه فاشار خوردیم

کاش منم کلی پول داشتم تنها زندگی میکردم مستقل میشدم

از دور قشنگه از داخلم قشنگیای خودشو داره ولی مغزت رد میده سخته 

کار کردن هزار جور بدبختی داشتن به فکر پول بودن حساب کتاب کردن

یه روز از همه چیز دست بکش و برو پیش بابات،بشین تو خونه تا یه خاستگار بیاد برات که به حال و روزت بخور ...

😑😑😑 چقدر کامنت با ارزش و سودمندی دریافت کردم خدایا شکرت