2777
2789
عنوان

عید غدیر

833 بازدید | 39 پست

سلام خانوما

برای عید غدیر چه برنامه هایی دارین؟ خودتون یا اطرافیانتون

نذری، کار خاصی.... 

بگین ایده بگیریم☺️😚

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ساداتی؟

نه متأسفانه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متأسفانه

منم نیستم دنبال سادات میگردم عیدی بگیرم🙈😆

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

ما آبگوشت میخوایم نذری بدیم ان شاالله. یه مبلغ اندک هم توی سایت سمت خدا برای اطعام غدیر کمک کردیم.هر غذا پنجاه تومن هر مبلغی دوس داری میتونی بدی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مهمونی دعوتیم

میشه بیشتر توضیح بدی؟ به مناسبت عید غدیر یا همینجوری دعوتین؟ اگه مناسبتی هست، پذیرایی چیا هست؟ 

ما جشن محله ای گرفتيم برای شب غدیر 

شیرینی کیک شرفت پفیلا آتیش بازی شکلات و...

همسرم هم با دوستاش ۳ شب غرفه های شادی زدن تو سطح شهرمون پذیرایی .شهربازی و...

الانم دارم میرم گیفت غدیر درست کنم چون شوهرم سیده روز غدیر کلی مهمون دارم 

دعا کنید همه چی خوب پیش بره 

آه 
ما آبگوشت میخوایم نذری بدیم ان شاالله. یه مبلغ اندک هم توی سایت سمت خدا برای اطعام غدیر کمک کردیم.هر ...

ان شاءالله قبول باشه گلم

سایت سمت خدا توی ایتا؟ همون که درباره نماز شب هستش؟ 

ما نتونستیم پول نو از بانک بگیریم . نمیدونم چرا بانکها پول نمیدن فکر کنم نقدینگی خیلی کم شده

عیدتون پیشاپیش مبارک 

شما به جاش دعا کنید 

برا منم دعا کنید خیلی محتاجم🥺🌿💔

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !