2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم☹

433 بازدید | 34 پست

سر یه چیزی قهر کرد باهام .درحالیکه من باید ناراحت میبودم.بعد آخر شب که میخواستیم بخوابیم بعد یکم جرو بحث پشت کردم بهش چشامو بستم،از پشت بغلم کرد.دید همونجوری بی حرکتم بعد یه دیقه با حالت قهر پشت کرد بهم.منم محل ندادم. 

فردا کارش بدون من لنگ میفته ،نمیرم باهاش تا یاد بگیره دیگه اذیتم نکنه.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میخوا برید مگ

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
چ جالب منم دعوای کردم امشب باهاش اومدم اتاق خواب درم بستم

ن من هیچوقت جامو جدا نمیکنم.تا صب اذیت میشم اینجوری.چند بار جدا کردیم اوایل.☹

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)