2777
2789
عنوان

چجوری باید دانشگاه ثبت نام کنم

188 بازدید | 8 پست

من رشتم بدون کنکور هست و میخوام دانشگاه فنی برم 

الان من نمیدونم باید چیکار کنم فقط کارنامه رو از مدرسه گرفتم 

پرونده هم لازم میشه برم بگیرم؟

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
پروندتو بگیر برو دانشگاه 

مگه نباید تو یه سایت ثبت نام کرد

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ ثبت نام داره دانشگاه 

اعلام کردن میری کافی نت ثبت نام میکنی 

بعد جواب های قبولی که اومد میری چک میکنی 

قبول شده بودیی با مدارک میریی آموزش دانشگاه برای کارای ثبت نام که عکس کپی اینا میخوان ازت 

باید اعلان سازمان سنجش بخش فنی حرفه‌ای بزنی تاریخ ثبت نام ببینی احتمال زیاد آخر ای تیر و اول های مرداد 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
تاریخ ثبت نام داره دانشگاه  اعلام کردن میری کافی نت ثبت نام میکنی  بعد جواب های قبولی که ...

تو سایت رفتم گزینه ای برای اعلان نبود

تو سایت رفتم گزینه ای برای اعلان نبود

کاردانی فنی حرفه ای 

بعد نوشته اطلاعات ثبت نام این چیزا 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم