2777
2789

ولی من از خواهر

چقد یه آدم میتونه بیشعور و نفهم باشه.چقدر آخه....

۱۵ سالشه یک گاو ب تمام معنا. پررو بی ادب دریده بی حیا اشغال

خوردن و خاییدن کارشه.  هیچ کاری هیچ کاری انجام نمیده 

هرچی ببینه باید بخره

مادرمو دق داد

وقتی یکی از ما ک ازدواج کردیم میریم خونه بابام شروع میکنه بدو بیراه گفتن

آبروم جلو شوهرم رفت امروز

خدا ازش نگذره

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

شاید بخاطره سنشه.

کسی نیست که ازش حساب ببره؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم 

منم  خواهر سمی تو زندگیم دارم 

۲۴ سالمه اون ۱۷ سالشه ... خیلی کارا کرده که حوصله م نمی‌کشه و نمیخوام یادآوری کنم

الان متاهلم ارتباطمو باهاش کاملا  قطع کردم یه مدته خیلی آرامش دارم

من عاشق زندگی ام
نه بابا هرچی از بیشعوریش‌بگم کمه تا نبینین باور نمی کنین 

کاش بتونین ببرینش پیش یه مشاور ببینید که ریشه این رفتاراش چیه. من دخترخالم اینجوری بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

درکت میکنم عزیزم  منم  خواهر سمی تو زندگیم دارم  ۲۴ سالمه اون ۱۷ سالشه ... خیلی کار ...

منم یه شهر دیگه زندگی میکنم الان دوسه روزه اومدم

امروز از بس گریه کردم سرم درد گرفته

ببین یکمش له خاطر سنشه یکمش هم شما تقصیر دارین 

من خودم خواهر کوچیکم واقعا بعد ازدواج رفتار مامانم با خواهرم فرق کرد همش توقع داره من بهش احترام بزارم خوب همین باعث حسادت میشه چند روزی یه بار میاد روتین زندگی مونو بهم میزنه خوب باید بهش حق بدی

منم یه خواهردارم سه سال ازم بزرگتره  خیلی حالموبدمیکنه نفهمه بی شعوره ایکاش خواهرنداشتم

من دو  خواهر دیگه  دارم ک ازم بزرگترن‌ . اونا گلن گل

این اخر یه خرنفهمه 

منم یه شهر دیگه زندگی میکنم الان دوسه روزه اومدم امروز از بس گریه کردم سرم درد گرفته

ولش کن عزیزم بهش فکر نکن  

حفظ روابط خونی مهمتر از سلامت روانی نیست

هیچ اشکالی نداره که عضو سمی خانواده ت رو کنار بذاری

همیشه یادت باشه آدما بخاطر نسبتی که با ما دارن ارزش پیدا نمی‌کنن

ارزش هرکس در گرو شخصیت و رفتار و گفتارشه

من عاشق زندگی ام
من دو  خواهر دیگه  دارم ک ازم بزرگترن‌ . اونا گلن گل این اخر یه خرنفهمه

خواهرمن متاسفانه عین خواهرشما وحشی نیست باپنبه سرمیبره کثافت راضی نیست یه لیوان آب خونه ی بابام بخورم

حرف بقیه برام مهم نیست😊
ببین یکمش له خاطر سنشه یکمش هم شما تقصیر دارین  من خودم خواهر کوچیکم واقعا بعد ازدواج رفتار ما ...

وواقعا خواهر ب خواهر حسادت میکنه؟

من جونم و برا خواهرام میدم احترام ک چیزی نیس

شما ک ازدواج کنی دیگه خونه بابات نمیری ک روتین زندگی اونا بهم نخوره؟

پس اون ک تنها شده چی؟