2777
2789

اگ شده خب بعدش چیشده؟

واسه من خیلی پشیمونه اما نمیتونم باور کنم اما اینک هعی ردش میکنم میره باز میاد بش دیگ ایندفعه گفتم اگ خانوادم قبولت کردن اونوقت میتونم راجبش فکر کنم شما چی؟

ببخشش خیلی چیز خوبیه 

همیشه ببخشین تا از طرف خدا هم بخشیده بشین 

من خودم ادمی ام ک اگه طرفم بهم بدترین ظلم هم کرده باشه بازم دلم نمیاد باهاش قهر کنم اصلا قهر بلد نیستم 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمی بخشم واگذار ب خدا می کنم و رها می کنم طرفو  اصلا بخشش تو کارم نیست😂والا

والا منم رها کردم اولشم کیفش کوک بود اما بعد مثه سگ پشیمون 😂 دیگ همش سرو کلش پیدا بود درسته باز از دستم ناراحت میشد ولی میرفت باز میومد

بستگی به این داره جریان چی باشه و چه اتفاقاتی بعدش افتاده و .... به خیلی چیزها بستگی داره، ولی من هم شده کار اشتباه کسی رو بخشیدم هم شده نبخشیده که اونایی رو که بخشیدم اشتباه بزرگی کردم چون ارزش بخشیدن رو بدها فهمیدم نداشتن و اونایی که نبخشیدم حس خوبی دارم چون تجربه بهم ثابت کرد بهترین کاری بوده که کردم

بستگی به این داره جریان چی باشه و چه اتفاقاتی بعدش افتاده و .... به خیلی چیزها بستگی داره، ولی من هم ...

وآسه من بهم حرفایی زد ک اصلا نتونستم هضمش کنم بهم ناسزا نگفتا اما حرفاش خیلی ناراحتم کرد و ولش کردم و دنبالمم نیومد