2777
2789
قبلنا گیرو کور زیاد داشته ملک بنامش بزنی .بنویس تو نت شرایطش میاد
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی ک من میدونم باید حداقل پنج سال از ازدواجشون بگذره وضعیت مالی مناسب داشته باشن درباره وضعیت اخلاقیشونم تحقیق میکنن و اینکه یه خونه ای چیزی باید به اسم بچه کنن
باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 
باید برید نزدیکترین مرکز بهزیستی درخواست بدین بعد بهزیستی می فرسته پیش روانشناس و روانشناس توی شخصیت و زندگی زوج درخواست کننده کنکاش می کنه و اگر تاییدشون کرد چهار جلسه ی فرزند پروری باید طی بشه بعد مامور بهزیستی میاد خونه رو می بینه بعد باید زوج درخواست کننده برن پزشکی قانونی آزمایش بدن و بعد مامور بهزیستی بیاد توی محل پرسو جو کنه و فلان فلان بعد زوح رو میزارن توی نوبت
دایی همسرم تازه یه دختر آوردن شرایطش رو نگفتن فقط فهمیدم هفت سال تو نوبت بودن آخرش هم با وساطت یه رئیس فلان مرکز بهشون دادن.
من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.
اگه سنشون بالاس احتمالا قبول نمیکنند
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اصفهان.
من به این جمله ی حضرت علی علیه السلام ایمان دارم.رزق دو نوع است:یکی انکه تو در پی آنی و او از تو گریزان و دیگری رزقی که در پی توست.البته این به معنای عدم تلاش نیست.تلاش از تو بقیش با خداست.تو آرامش داشته باش و توکلت به خدا باشه. سربزنگاه دست خدارو خواهی دید.