ممنونم.
راستش یکم طولانیه پیشاپیش ممنون بابت وقتی که میزارید😁❤️
من امسال به چهار درست تخصصی تسلط تشریحی داشتم ولی نه فرمول های کنکوری و... چون دبیرای ما در حد معمول تدریس می کنند ، و مدرسمون هم دولتی
اما در طول این مدت من اصلا است کار نکردم.
با ی سایت آشنا شدم که آموزش های کنکوری میدن و تدریسشون ۱۸۰ درجه با تدریس مدرسه متفاوته من آموزش های زیست شو تا الان دیدم واقعا بسیار ریز بین و متفاوت، از یکم تیر شروع کردم دارم آموزش های ریاضی این سایت رو هم میبینم، برای شیمی هم ی بسته آموزشی دیگه که توسط یکی از مولف های کتاب آموزش داده شده ، فیزیک هم از پرش، قصد دارم آموزش های کنکوری این چهار درس رو کامل ببینم تا آخر تیرماه ، مرداد هم هروز یک درس رو بخونم و بعد تست بزنم ( اون فصلی که با جزییات عمیق خوندم) بعد شهریور ماه هم هر چهار درس رو ترکیبی برای هر کتاب یک کتاب تست رو تموم کنم...
مهر ماه که وارد یازدهم شدم نروژ که میرم مدرسه هر چهار درس تخصصی رو از این سایت آموزشی آکادمی امروز روزی ی فیلم ببینم و بعدش تست بزنم، و بقیه رو هم بالاخره چون معدل تاثیر گذاره کتاب هایی که اون روز تدریس شد رو بخونم ( چه عمومی چه تخصصی) بعد از اون هم آخر هفته ها پنجشنبه و جمعه اگه امتحان کلاسی نداشتم از هر کتاب درسی که طی اون هفته داشتیم البته تخصصی منظورمه، تست بزنم.
اواخر خرداد با پایان رسیدن امتحانات و سال یازدهم ، پرونده دهم و یازدهم رو کامل ببندم ( منظورم اینه که این تابستان و در طول سال یازدهم جوری تلاش کرده باشم که برای جمع بندی نهایتا ۸ روز کافی باشه)
و اما تابستان ورود به دوازدهم ، چهار کتاب تخصصی دوازدهم رو تهیه کنم و از آموزش های این سایت ( سایت آکادمی امروز هست و تازه تأسیس شده ، فرمول های تست زنی و کاملا کنکوری تدریس می کنند و واقعاً من موفقیت مو فقط با دیدن فیلم های این سایت می بینم) رو در طول تابستان ورود به دوازدهم تمام فیلم های دوازدهم این چهار درس تخصصی رو ببینم و همزمان است بزنم ، که مهر ماه که وارد دوازدهم میشم اگه با یازدهم مقایسه کنیم بجای اونهمه فیلم دیدن تست بزنم روزی تقریبا چهار ساعت از کل کتاب دوازدهم و بقیه روز هم درس های که طی اون روز تدریس شد رو بخونم برای نمرات مدرسه ، عید هم جمع بندی کامل و....
بنظرتون برنامه ریزی خوبی بود ؟ باور کنید میتونم به همش عمل کنم ، هدفم زیر ۱۰۰
شرمنده خیلی طولانی شد🙏🏻🌷