2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 34 پست
سلام ببخشید نظرتون درباره پست من چیه؟

خوب عزیزم ببین اینکه فیلم ببینی هم خیلی وقتتو میگیره هم یادگیری کاذب ایجاد میکنه 

پیشنهاد من به دانش اموزانم اینه که فقط دروسی که اشکال دارن رو فیلم ببین 

اصل یادگیری اون زمانی اتفاق میوفته که قلم به دست بشی یعنی خودت تست حل کنی و نکاتش رو در بیاری

توصیه ی من به شما اینه که خودت رو درگیر فیلم های اموزشی موسسات نکن

در ضمن اینکه شما روزی یه درس بخونی هم خسته کننده میشه و هم برنامه ی مرور درستی نمیتونی براش تنظیم کنی 

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریلضی رو چیکار کنم برلی ازمون قلمچی؟ یعنی همه مباحث و از رو درس نامه بخونم؟ یا با کلاس پیش بدم که ...

اگر کلاس گرفتی که طبق کلاس پیش برو و بعدش ازمون ها رو تطبیق بده باهاش (البته معمولا کلاس ها با ازمون پیش میرن) 

اگر نه مباحث هر ازمون رو از درسنامه بخون و تست کار کن 

سلام خسته نباشید

من سال جدید تحصیلی میرم دهم ، رشته تجربی میخوام بخونم

برنامه ام اینه که از هفته دیگه شروع کنم درس های تخصصی رو بخونم و مسلط بشم ، میشه راهنماییم کنید چطوری بخونم و چیکار کنم؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

سلام خسته نباشید من سال جدید تحصیلی میرم دهم ، رشته تجربی میخوام بخونم برنامه ام اینه که از هفته د ...

درخواست دوستی دادم عزیزم

خوب عزیزم ببین اینکه فیلم ببینی هم خیلی وقتتو میگیره هم یادگیری کاذب ایجاد میکنه  پیشنهاد من ب ...

خیلی ممنون بابت پاسخ تون 

راستش این فیلم های آموزشی واقعا خیلی فوق العاده آن مثلا برای ریاضی فرمول های تست زنی آموزش میدن که فوق العاده سریع میشه باهاش تست زن ولی من خودم این چیزا رو با هزار بار تست زدن نمی تونم کشف کنم ، علاوه بر این زیست رو با تمام فصول تر کسب می کنند و اینکه من این فیلم هارو تابستان ورود به دوازدهم ببینم باعث میشه که در طول سال تحصیلی دوازدهم ترکیبی از همه فصل ها تست بزنم ، نظرتون چیه؟من واقعاً موفقیت مو بدون این فیلم ها نمی تونم تصور کنم چون واقعاً خیلی متفاوت و خوبن

وطن ای هستی من..