2777
2789
عنوان

مشهدی داریم؟

844 بازدید | 51 پست

سلام دوستان ما میخوایم بیایم پابوس امام رضا ان شالله

کنارشم خرید و...بریم

برا خرید مانتوشلوار اداری و راحتی،لباس بچگونه و مردونه

و ادویه و زرشک و زعفران کجا بریم هم قیمتا خوب باشه هم منصف باشن و باکیفیت؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی ایثار و هفده شهریور دومی بازار رضا 

خاطره خوب کسی شو...                            حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،           آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی              چشمهایش تو را لو دهند!                         

من مشهدی ولی همه منصف باشن حرفت یکم عجیبه!!همه فروشنده هاک شبیه هم نیستن اینجا گلم

الان همه جاگرونیه تقریبا

امابرای مانتوایثارمن چندبارمانتوخوب خریدم باقیمت منصفانه چیزهای خوشگلی توبعضی مغازه هاپیدامیشه البته برای لاغرها

زرشک و زعفران اطراف حرم تو مغازه ها پره. چند جا قیمت و کیفیت و مقایسه کنید. از اونی که منصف تره بخرید 

برای لباس و اینام مشهد پر بازار و پاساژه. بازار فردوسی نسبتا به حرم دور نیست و البته همه چیز هم داره فاز یک و دو. ولی خب قیمتاش متوسطه یعنی ارزون نیس. 

خیابان هفده شهریور هم پر پاساژ و مغازه ست. بگردید قیمت خوب پیدا میشه

نمیدونم

من زیاد نمیشناسم ولی لباس طرقبه فروشگاه هایی مثل اکسیژن و..قیمتشون بد نیستن البته نه همشون

مانتو خیابان ایثار

لباس بچه گانه ما تازگی ها از فروشگاه ۹۵۹۵ می‌خریم 

هفده شهریور ( اسمان ۱) من خیلی وقته نرفتم و دیگ نپسندیدم ولی یک عده راضین هنوز ...

الماس شرق پوست میکنن

بهتر از بازار رضا و اطراف حرمه

خواهر شوهر من از تهران سالی یبار مشهد عاشق الماس شرقه

زعفرونش کاموا رنگ شده نیست😁

تاحدودی هم بورس ...همه چی داره برای زائر

بهتر از بازار رضا و اطراف حرمه خواهر شوهر من از تهران سالی یبار مشهد عاشق الماس شرقه زعفرونش کاموا ...

زعفرون و کلا باید بشناسی. اگه نه هرجا بری ممکنه بهت ریشه رنگ شده یا چیز دیگه قالب کنن درسته