2777
2789
عنوان

مشهدی داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 51 پست
زعفرون و کلا باید بشناسی. اگه نه هرجا بری ممکنه بهت ریشه رنگ شده یا چیز دیگه قالب کنن درسته

بسته بندی های معروف خوبه بنظرم

اونقدری که ما میریزم تو غذاهامون شهرهای دیگه استفاده نمیکنن

شماهم اینطور فکر میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدی ولی همه منصف باشن حرفت یکم عجیبه!!همه فروشنده هاک شبیه هم نیستن اینجا گلم الان همه جاگرونی ...

نمیگم که همه منصف باشن میگم یه مغازه ای بگید که میشناسید و میدونید منصف و مثلا زعفران تقلبی و رنگ شده رو جای زعفران اصل نده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بپر پاساژهای ۱۷ شهریور جون تو دیروز اونجا بودم همه چی نصف قیمت بازار فردوسی بود

۱۷شهریور رو خیلی دوس دارم ولی ظاهرا از وقتی من اومدم تاالان خیلی مغازه و پاساژهای زیادی زدن

۷سال پیش اومدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها ببخشید تک تک جواب ندادم پسرم نمیذاره ولی همه رو خوندم خیلیی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید

زعفران مجتهدی قبلا خیلی تعریفشو شنیدم

کسی اینجا میشناسه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیگم که همه منصف باشن میگم یه مغازه ای بگید که میشناسید و میدونید منصف و مثلا زعفران تقلبی و رنگ شد ...

عزیزم هفده شهریور و پاساژ فردوسی ک بچه ها گفتن خیلی شلوغه و بنداز بندازه...

برای خرید برین راهنمایی چون هم شیک هست جنساشون و هم با کیفیت.قیمت مناسب هم میتونی توش پیدا کنی.

برای زعفران و زرشک هم اگه بخوای بهت آدرس میدم بری بگیری.زعفران و زرشک اصل قاینات هست(برای باغ بابام هست)

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗