2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مریضم از.  صبه دردمو فراموش کردم میگم خدابا بچم مریض نشه ازم نگیره (تونستین صلوات بفرستین  اگ خواستین ) خلاصه دردمو فراموش کردم. الان اون مادر هم بخدا زجر کشیده. برای پسرش.   شما طاقت داری.  پسرت ازت دور باشه  نکنید. منم گاهی از مادر شوهرم ناراحت میشم ولی بخدا. گناه دارن.  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

ب این. فک کنید شما. دیگ حق ندارین.   برید خونه پسرتون ک. جون تون ب  جونش بنده     ول کنید پر کردنو اینا رو     ابنا منظورم ب استارتر. عزیز نیس. هرکی ک. اونجا تاپیک زدن  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

عزیزم مادر همسر من وقتی از روستامون میان اینجا فقط خونه ی ما میمونن باید قبل از وضو د‌وش بگیرن آشپزی میکنن با بچه ها بازی میکنن با شوهرم دوتایی امام زاده صالح و شاه عبدالعظیم میرن خرید میرن من غذا میذارم و منتظرشون میمونم این در خالیه که سه تا دختراشون و یه پسرش همینجا نزدیک ما هستن دیشب تو یه تاپیک وقتی اینو گفتن همه تعجب کردن چرا چون تو خونه ی ما راحتن مثل مهمون‌نیستن که‌معذب‌باشن صاحبخونه ان

اما خونه ما همیشه بخاطر دوقلوهام شلوغ و نامرتبه‌از‌مهمون سر زده بی زارم چه برسه به اینکه‌وقتی خونه‌نیستم بیان‌ خونه مون خودمون هم‌ به زنداداشم اطلاع میدیم که میریم خونشون(معمولا از شب قبل) وقتی هم‌که‌ خونه نباشه اصلا نمیریم تو خانواده ی ما قانونه حتی وقتی هم‌ من بیمارستان بودم مادرشوهرم‌حاضر نشده بود بیاد خونه مون با اینکه خودمم بهش زنگ زدم اما قانون شکنی نکرد مادر خودمم همینطور چون برامون اینطور جا افتاده

من مریضم از.  صبه دردمو فراموش کردم میگم خدابا بچم مریض نشه ازم نگیره (تونستین صلوات بفرستین &n ...

شما هم‌نشناخته قضاوت کردید

مادر شوهرم‌سواد ندارن اگر نه میگفتم بیان اینجا عضو بشن ریز روابطمون رو برای شما توضیح بدن که اینطور براش زجه نزنید😆

ب این. فک کنید شما. دیگ حق ندارین.   برید خونه پسرتون ک. جون تون ب  جونش بنده   ...

مطمئن باشید من بدون حضور عروسم‌خونه ی پسری که هرگز نخواهم‌داشت نمیرم و حرمت شکنی نمیکنم

اگر‌دلتنگی‌بهم‌فشار آورد بهش‌ میگم‌ که‌ اون بیاد خونه ی من

شما هم‌نشناخته قضاوت کردید مادر شوهرم‌سواد ندارن اگر نه میگفتم بیان اینجا عضو بشن ریز روابطمون رو ب ...

بگو مادرشوهرت عضو بشه ویس بده کنار ویسشم بنویسه نینی سایت 😁

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

یه درصد احتمال بدید مادر شوهر استارتر اهل دعا گرفتن برای زندگیشون باشه

یه درصد احتمال بدید خونش به هم‌ریخته باشه و مادرشوهرش ابروشو همه جا ببره

یه درصد احتمال بدید‌از اینافرادی باشن که وسایلاشو‌بد‌ن اجازه برمیدارن 

انقدر اطرافم دیدم که تا صبح‌ میتونم براتون‌مثال بزنم

شما هم‌نشناخته قضاوت کردید مادر شوهرم‌سواد ندارن اگر نه میگفتم بیان اینجا عضو بشن ریز روابطمون رو ب ...

عزیزجان بی ربطه ها ببخشید،شما قبل بارداری دوقلوهات وزنت چقدر بود؟چقد اضافه کردید؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
بگو مادرشوهرت عضو بشه ویس بده کنار ویسشم بنویسه نینی سایت 😁

😂

فقط عکس

بخدا مادرشوهرم سواد ندارن ولی یه زن‌مدیر مدبر مومنه باهوش و بسیار محترمه

من بارها دستاشو بوسیدم

نه خواهش میکنم خدا ببخشه🌹 پونزده کیلو اضافه کردم ۶۰ بودم‌وقتی باردار شدم

من الان۲۴هفته ام تا حالا ده یازده کیلو اضاف کردم،قبلش۵۱ بودم،زیاده به نظرت

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی