2777
2789
عنوان

بگین این دوست سمی هست یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 36 پست

مثلا فکر کنید، یه جمعی از دوستا که بودیم، به واسطه رفتارای ایشون من کنار گرفتم از اون جمع( مثلا من یکی دونفر که صمیمی تر بودم باهاشون توی اون جمع رو باهاشون صمیمی شد، دیگه من جام توی اون جمع نبود) حالا ی طوریه من حس میکنم انگار دوست نداره اینطوری و میخواد منم باشم و روی اخبار تحولات زندگی منم نظارت داشته باشه.

واقعا چرا؟!
نه من مدتهاست که روابط گرمی باهاش ندارم، وابستگی نداره بهم. فقط درک نمیکنم انگار میخواد منو توی پکیج ...

خمدتذرو ازش دور نگه دار ،تلفن زد جواب نده و یا سریع قطع کن ، جواب سوالهاش رو نده  و سرسری ردش کن کم کم متوجه میشه که تمایلی نداری به هم‌صحبتی باهاش و میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمدتذرو ازش دور نگه دار ،تلفن زد جواب نده و یا سریع قطع کن ، جواب سوالهاش رو نده  و سرسری ردش ک ...

به این راحتی نیست، همین رو میخواد که سم پراکنی کنه بین بقیه دوستانمون، بگه ببینید من دعوت کردم نن باش خوب بودم اون نمیخواد و ..

واقعا چرا؟!
به این راحتی نیست، همین رو میخواد که سم پراکنی کنه بین بقیه دوستانمون، بگه ببینید من دعوت کردم نن با ...

من که همه ی دوستام رو گذاشتم کنار و راحت شدم فقط یکیش ک از بچگی باهم بودیم بعد از ازدواجش یکی دوبار برای زایمانش و خونه ی جدیدش رفتم و خودم ساختم بود و کم کم خودم رو کنار کشیدم و الان هر از گاهی حالش رو تلفنی میپرسم 

من که همه ی دوستام رو گذاشتم کنار و راحت شدم فقط یکیش ک از بچگی باهم بودیم بعد از ازدواجش یکی دوبار ...

منم کردم این کار رو، بعضی دوستیا هم بخاطر کوچ و جدایی خود ب خود تموم شدن. ولی الان خیلی دلم دوست خوب میخواد، حمایت عاطفی که بین دوستا هست. از ی سنی به بعد دوست پیدا کردن سخته.

واقعا چرا؟!