2777
2789
عنوان

شیر نخوردن بچه زیر یه سال

44 بازدید | 5 پست

سلام.پسر من 11 ماهش هست و خیلی کم شیرم رو میخوره.شیر خشک هم با سختی بهش میدم مثلاً شب ها قبل خواب 120 سی سی شیر خشک رو خیلی طولش میده تا بخوره.شب هم تو حالت خواب یه بار یا دو بار شیرم رو میخوره.ولی وقتایی که بیدار هست شاید از 12 ساعت هم بیشتر بشه که شیر نمیخوره.ولی اشتهاش برا غذا خوبه.وزن هم میگیره چون غذا نسبتا زیاد میخوره.شیرم خیلی کم شده و داره کم کم خشک میشه.راهکاری ندارین؟شیر افزا چی بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرتو بدوش که خشک نشه همونو تو شیشه بهش بده

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

بیشتر غذا بخوره بهتر

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️