2777
2789
عنوان

کادو برای دکترم بعد زایمان

366 بازدید | 14 پست

بنظرتون برای دکترم بعد زایمان چی کادو بگیرم 

بجز سبد گل

من دوتا دکتر دارم یکی دوستمه شهر خودمون که زیر نظرش بودم

یکی هم شیراز که اومدم ماه آخر زیر نظرش باشم و زایمانم رو بگیره البته زایمان طبیعی خواستم

برای هر دو دوس دارو بجز سبد گل کادو هم بگیرم

نظرتون رو بگید بهم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جعبه شکلات گرفتم والله دیگه سه و پونصد هم گرفته بود خودش زیرمیزی برای سزارین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
از این پک های مراقبت پوست ک خوشکل بسته بندی شدن بخر. البته مارک خوبش گرونه. یا ادکلن. کلا هرچی بخ ...

آره دقیقن منم حدودا ۳ تومن برای هر کدوم میخوام هزینه کنم با گل حالا در نظر بگیریم ۵۰۰ گل بشه ۲۵۰۰ هم یه کادو

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
شیراز فقط دکتر سروگل شهریور. من پیشش سز کردم.محشرهههههههه.

کاش زودتر میدونستم من دیگه ناشناخته مهرانا قاسم خانی رو انتخاب کردم که البته دکتر با اخلاق و خوبیه و چون طبیعی میخوام زایمان کنم بیمارستان خصوصی نیاز به وسواس بیشتر نبود

کاش زودتر میدونستم من دیگه ناشناخته مهرانا قاسم خانی رو انتخاب کردم که البته دکتر با اخلاق و خوبیه و ...

خانمی شما ک طبیعی میخوای زایمان کنی.نهایت برای دوستت یه هدیه بخر.

نمیخواد الکی پولتو برای اون خانم بدی.یه دسته گل کافیه.

هرچندمبلغ بالایی نباشه.

خدایا شکرت
خانمی شما ک طبیعی میخوای زایمان کنی.نهایت برای دوستت یه هدیه بخر. نمیخواد الکی پولتو برای اون خانم ...

شوهرمم همینو میگه🥲

و میگه من قراره کلی هزینه بیمارستان خصوصی بدم الانم از شهر خودمون اومدیم خونه ی شیرازمون مامان منو و مادر شوهر پدرشوهرم و برادر شوهرم که مجرد هست هم همراهمون اومدن که تا وقت زایمانم کنارم باشن و کلا خرج خونه و خرج و مخارج اینجاشون و همه چیزشون با شوهرم هست که مثلا فکر کن الان یک هفته شده اومدیم حدودا ۷-۸ تومن فقط خرج مواد غذایی شده بجز هزینه های پزشکی

میگه دیگه کادو چیه

خودمم دارم پشیمون میشم

سلام عزیزم روزت بخیر باشه 

من کارم طراحی چهره هستش و سفارش تابلو طراحی چهره قبول می کنم😊🌹

برای عید غدیر تخفیف خوب هم تا جمعه گذاشتم 

یک هدیه خاص و جدیده و وقتی به یکی طراحی چهرشو هدیه میدی یعنی هدیه ای از چهرش زیبا تر پیدا نکردی💚

این پیج اینستامه nazanin.baghban7

شماره تماس ۰۹۳۷۳۴۹۶۵۱۶

روبیکا nazanin_baghban7

بهم پیام بدید نمونه کارهامو براتون ارسال کنم و بیشتر راهنماییتون کنم😊💙

قیمت ها هم بین ۱۱۰ تومان تا ۵۰۰ تومان هستش😊💖

شوهرمم همینو میگه🥲 و میگه من قراره کلی هزینه بیمارستان خصوصی بدم الانم از شهر خودمون اومدیم خونه ی ...

از نظر منم این کارو نکن.

من خودم زایمانم سز اختیاری بود.بیمارستان خصوصی.

دکترم برای یه عمل جدا از پول بیمارستان ۴تومن گرفت.

دیگه برای چی من باید گل ببرم یا کادو ببرم.

اون شغلش اینه.پولشم گرفته.محبت خاصی نکرده ک بخوام جبران کنم.البته خیلییی ازش راضی هستم

خدایا شکرت
از نظر منم این کارو نکن. من خودم زایمانم سز اختیاری بود.بیمارستان خصوصی. دکترم برای یه عمل جدا از ...

نه دیگه حداقل گل و گلدون که باید برد

یعنی حتی گل هم نبردید؟!!

میدونید درسته شغلشه ولی محبت کردن که بد نیست

من خودم شاغلم دفتر فنی مهندسی دارم و معمار هستم وقتی یه طرح به مشتری ارائه میدم پولشو میگیرم و به قول شما شغلمه ولی برای بعضی مشتری هام ویژه وقت میزارم و تمام اونچه بلدم خرج کارشون میکنم تا راضی باشن از نتیجه و چندین بار پیش اومده مشتریام توی این سالا برای تشکر برام گلدون گل و گیاه آوردن دفتر یا کادو در حد دکوری 

و واقعا این حس خوب با هیچی برام قابل مقایسه نبود و منم دوست دارم برای طرف مقابلم که مثلا کاری برام انجام داده یا پزشکم بوده انجام بدم

نه دیگه حداقل گل و گلدون که باید برد یعنی حتی گل هم نبردید؟!! میدونید درسته شغلشه ولی محبت کردن که ...

نه من گل و کادو نبردم.

فقط بعد از زایمان ک رفتم چکاب پیشش یه بسته شکلات خارجی خریدم بردم ک سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰۰تومن شد.

خدایا شکرت