2789

با دوستم رفتیم شهربازی،دوستم از این عینک ۴بعدیا زد بعد من بایو میگرفتمش که نیفته خب ی کم سبک بازیه اونم باچادر😂چون همش میخندیدیم...بعد ک تموم شد مسئولش ب من گفت ببخشید خانم من از شما خوشم اومده میشه شماره تون بدید😶من همین جوری مث ماست ۱۰ثانیه ماتم برد بعد گفتم نه ببخشید😐💔به نظرتون حرفم بد بود؟ دلم سوخت براش اخه رفیقاشم کنارش بودن ضایع شد.. بعد مرده ب نظر می اومد مذهبی باشه ولی چرا خودش اومد جلو ک بگه؟حالا من ک سنی ندارم برا ازدواج ولی خب اگ دوباره تو خیابون بااین وضعیت روبه رو شدم‌چطوری بگم نه که ناراحت نشن؟

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب نکنه میخواستی شماره بدی؟😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

باید میگفتی معذرت میخوام خیلی ببخشید نه 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

بگو نه قصد ازدواج ندارم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

اینو اسمش رو. نمیذارن خواستگار. 

خواستگار اونه بیاد محترمانه بپرسه مجردی متاهلی؟  بعد اگر مجرد بودی،  شماره خونه تون رو بگیره.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خوب کردی...خوشمان امد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی