2777
2789
عنوان

ختنه به چه روشی بهتره؟

677 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها ختنه کدوم روش بهتره با دلیل بگین و اینکه چه زمانی خوبه من بچم18 روزشه زود نیس واسه ختنه کردنش

دستگاه پرسی یا همون کلیپس نقره ای چیه کسی تجربش داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۳ روزگی ختنه کردم به روش جراحی، خیلی راضی بودم، فقط اولین جیش اذیت شد و تمام

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

نظر ها متفاوته عین قضیه زایمان طبیعی و سزارین می مونه 

ولی من بچم هفت روزگی به روش حلقه ختنه کردم 

هفت روز‌ بعدش هم خودش افتاد و اصلا اذیت نشدیم چون کوچولو هم بود همش رو خواب بود و غیر ادرار اول هیچی متوجه نشد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

تقریبا چند ماه پیش که خواهر شوهرم رفت پسرشو ختنه کنه دکتره بهش گفته بود هر چی دیر تر ختنه شه درست درد بیشتری داده اما باعث عذر میخواهم زود ان*زالی نمیشه دیگه نمیدونم چقد درسته حرف دکتره ولی خب اینجوری گفته بوده