2777
2789

شوهرم امروز بهم گفت شاگردم کارتش گم شده برم بهش از اسم خودم کارت بگیرم چون افغانیه نمیتونه بنظرتون ب مشکل نمیخوره اشکال ندارع کارت عابر بانک بگیره از این خودش به پسره ، پسره غریبس ولی شوهرم میگه می‌شناسمش خیلی وقته پیشم کار می‌کنه گفت گناه داره پولاش کجا بریزه بزارم بگیره یا ن کسی اطلاعی داره از این موضوع والا غریبس چون ما تو شهر خودمون کارت خط پیدا میکردن کلا برداری میکردن پول میگفتن بریز ب این کارت کارتم مال مردم ایقد کلاهبرداری کردن بد پلیسا اومد سراغ اون بدبخت ک کارت ب اسمشه پولارو هم کسی دیگ بالا کشید کارتم ب اسم کسی دیگ چیکار کنم به پسره گفته میخام برات کارت بگیرم گفتم چرا بهش جلو جلو گفتی ب بابات میگم گفت نمیخاد تو هم هرچی میشه ب بابام میگی یا ب باباش بگم دعواش کنه نزاره؟

شاید کار انسان دوستانه ای باشه اما اصلا کار عاقلانه ای نیست 

کارت قبلی به اسم کی لوده که گم شده و اصلا واقعی گم شده یا نفر قبل رفته سوزونده چون تودردسر بوده؟؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کار انسان دوستانه ای باشه اما اصلا کار عاقلانه ای نیست  کارت قبلی به اسم کی لوده که گم شد ...

ب اسم کسی دیگ بوده همینجوری ک شوهرم میخاد کارت بگیره براش از کسی دیگ بوده گفته گم کردم چ می‌دونم 

با کارت هدیه هم میشه پول ریخت برداشت ؟ بگم کارت هدیه بگیره

در این مورد از خود بانک سوال کنین بهتر راهنمایی میکنن. بنظرم شوهرت آدم ساده ای نیست. مردها الکی به کسی اعتماد نمیکنن.