2777
2789

با رلم سر یه موضوع که مقصرش هردومون بودیم بحثمون شد تقریبا نصف و نیمه کاتیم از دیروز دیگه آنلاین نشد از قبلم با خانوادش سر یه موضوع دعواش شد از خونه اومد بیرون یکم افکار خودکشی و فشارهای مشکلای این مدت سرشه میترسم کله  خرابی کرده باشه یه بلایی سرش آورده باشه به نظرتون اگه امشبم آنلاین نشد فردا بهش پیام بدم ؟استرس شدید دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهرم اگر اون از حالا سر هر مسئله ای فکر خودکشی بزنه سرش پس فردا باهاش زیر یک سقف بری که دور از جون دق مرگت میکنه..

آخه چرا دنبال ادمهای حاشیه دار هستین ..بابا به فکر ی زندگی بدون دقدقه باشین با ی ادم حسابی

سلام خواهرم اگر اون از حالا سر هر مسئله ای فکر خودکشی بزنه سرش پس فردا باهاش زیر یک سقف بری که دور ا ...

الان من مشکلم آینده نیس مشکلم اینه الان حالش خوب باشه یه حرفایی میزنینا

سلام روز و روزگاتون خوش عزیزدلم🍹😍

من مشاور خانواده ومشاور حقوقی هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس در تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،بله،سروش،گپ و آیگپ و ایمو)ارائه خدمات میدم حضورتون،

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦در زمینه حل اختلافات خانوادگی وزناشویی،آموزش همسرداری،

فرزندپروری،جذب همسر دلخواه،مهارت های افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس😍

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده:طلاق،مهریه،

نفقه،جهیزیه،حضانت،ولایت،ارث،نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده.

میتونین توی خونه زیر باد کولر یا گرمای بخاری بشینین و در حالیکه به کاراتون میرسین صدای مشاورتون و بشنوین😍

دیگه هزینه ایاب وذهاب نمیدین!🤩

دیگه نصف روز معطل نمیشین برای مراجعه حضوری🤩🤩

دیگه هزینه هنگفت نمیدین!!🤩🤩🤩

لیست حق المشاوره:

جلسه یکساعته خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹ تومن

جلسه سی دقیقه ای خانواده ۵۹ تومن👨‍👩‍👦‍👦

جلسه ۱۵ دقیقه ای حقوقی⚖:۶۰ تومن

تنظیم انواع دادخواست،لایحه در اسرع وقت⚖: ۵۰ تومن😍😍😍

✅تازه حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه‌مشاوره تون هم پرداخت کنین😍😍😍

آیدی من تو قسمت امضامه

اینم همراهم خدمتتون:

09199541937

✔لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری همراه با اسکرین شات رضایتمندی هارو براتون میذارم🤩

https://eitaa.com/moshavere_online

مشاور آنلاین سابقم، مشاوره خانواده و مشاوره حقوقی در تمام پیامرسان ها(✅تلگرام،✅واتساپ✅،روبیکا✅،ایتا✅،سروش،✅بله✅،ایمو✅،گپ ✅آیگپ) بصورت چت و ویس،البته من معمولا ویس میدم شما میتونین تایپ کنین یا ویس بدین🤩مشاوره خانواده در تمام زمینه های فردی_خانواده و زناشویی....مشاور حقوقی در حوزه خانواده(✔طلاق✔مهریه✔نفقه✔جهیزیه✔حضانت✔ولایت✔قیمومت✔ارث✔نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده) حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨‍👩‍👦‍👦۷۹تومن،جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده 👨‍👩‍👦‍👦۵۹ تومن،جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن،تنظیم انواع دادخواست ولایحه⚖ در اسرع وقت ۵۰ تومن ...حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩🤩🤩شماره همراهم09199541937 لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات آموزشی همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه همراه با اسکرین شات رضایتمندی ها،کانالم تازه تاسیس شده حمایت کنین حضورتون منو دلگرم تر میکنه 💐🫂دوستتون دارم💞 الهی همتون در پناه خدای مهربون به همه آرزوهای قشنگتون برسیییین😍😍😍❤❤❤❤ داشت یادم میرفت🥲🤕 لینک کانال و بذارم حتما یادتون باشه❗ مهمون کانالم باشین🍹 خوشحال میشم خیلی زیاد😍❤https://eitaa.com/moshavere_online