2777
2789
عنوان

تولدش !

101 بازدید | 23 پست

۴ سال باهم بودیم. عاشقانه و خالصانه همدیگرو دوست داشتیم. قرار بود ازدواج کنیم.

بخاطر تغییر محل زندگی از هم دور شدیم (دقیقا یکساله! فردا سالگرد اخرین دیدارمونه!)

توی این دوری مشکلات خیلی زیادی برای هردومون افتاد که در نهایت دعوامون شد و هردومون راه رو به روی هم بستیم. 

اون دلخور شد بهم گفت نمیتونم به قبل برگردم و ترکم کرد؛ فرداش دوباره پیام داد که ایندفعه من بهش گفتم اومدنت به همم میریزه هیچوقت نیا.

بعد از اون وجود علاقه ی خیلی زیادی که به هم داشتیم نه غرور اون گذاشت برگرده نه غرور من .

تقریبا ۴ ماهه که جدا شدیم.

هفته ی اینده تولدشه. اولین تولدی بعد از ۵ سال که نباید تبریک بگم! 

اما به نظر شما؛ عشق ارزش اینو نداره که یه بار دیگه براش جنگید و شاید این بار درست شد؟ 

اگه عشق رو تجربه کردید جواب بدید ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میجنگم،کاری که الان دارم میکنم

میترسم منو نخواد .....

میترسم نتونه گذشته و رنج هایی که کشیدیم رو فرلموش کنه ...

میترسم حتی اگه همه چی درست شد؛ تا ابد دلم بگیره که چرا اون برنگشت .... اگه من پیام نمیدازم؛ هیچوقت پیام نمیداد و همدیگرو از دست میدادیم؟ ... 

میترسم منو نخواد ..... میترسم نتونه گذشته و رنج هایی که کشیدیم رو فرلموش کنه ... میترسم حتی اگه هم ...

۴ ماه هنوز دیر نشده تا دیر نشده یه حرکتی بزنی 

اما اگه مطمئنی بد برخورد نمیکنه و و اگه کرد بهم نمیریزی

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

چند سالته و اون آقا چند ساله ان ؟برای این میپرسم که تصمیمتون برای جدایی عاقلانه بوده اصلا رابطه تون ...

من ۲۳ و اون ۲۶

دلیل جداییمون این بود که بعد از دور شدنمون از هم دو شهر دور قرار گرفتیم. بعد از مدتی دلتنگی هردومونو شدیدا کلافه کرده بود.

اون شکست مالی خیلی بدی تجربه کرد. من یه عزیزم رو از دست دادم و داغ دیدم. اون از طرف خانوادش حمایت نمیشد؛ اینطرف من زیر فشار خانوادم که چرا نمیاد خاستگاری کلافه تر میشدم. هیچکدوممون نتونستیم شرایط اون یکی رو درک کنیم. همو نادیده میگرفتیم. چون دوری حتی صورت همدیگرو از خاطرمون برده بود ... هنوزم بعد یکسال ندیدنش مثل همون روز خداحافظی و سوار قطار شدن دلتنگم ! .... دلم میخواست اون برمیگشت 

۴ ماه هنوز دیر نشده تا دیر نشده یه حرکتی بزنی  اما اگه مطمئنی بد برخورد نمیکنه و و اگه کرد بهم ...

نه از این بابت مودب هست. حتی اگه یه زمانی هم منو نخواد مراقبه که چطور برخورد کنه . اما میترسم نتونه گذشته و رنج هایی که کشیدیم رو فرلموش کنه ...

میترسم حتی اگه همه چی درست شد؛ تا ابد دلم بگیره که چرا اون برنگشت .... اگه من پیام نمیدازم؛ هیچوقت پیام نمیداد و همدیگرو از دست میدادیم؟ ... 

بله  فرصت دادن چرا که نه  اما نه اونقدر ها ، طوری باشه که ارزش ها حفظ بشه

میترسم نتونه گذشته و رنج هایی که کشیدیم رو فرلموش کنه ...

میترسم حتی اگه همه چی درست شد؛ تا ابد دلم بگیره که چرا اون برنگشت .... اگه من پیام نمیدادم؛ هیچوقت پیام نمیداد و همدیگرو از دست میدادیم؟ ... 

من یه دخترم...یکم سخته.... نمیدونم....

من ۲۳ و اون ۲۶ دلیل جداییمون این بود که بعد از دور شدنمون از هم دو شهر دور قرار گرفتیم. بعد از مدتی ...

عزیزم شما تو شروع رابطه سنتون کم بوده ولی الان ماشالا جفتتون عاقیلن الان با اینهمه مشکلات خب قطعا بهترین تصمیم رو گرفتین ولی اگه قرار باشه دوباره بهم برگردین بهتره شما غرورتو حفظ کنی اگه اون اومد جلو حرف بزنین مشکلاتتون رو حل کنین سنگاتونو وابکنین اگه نیومد یعنی جدی نیست پس جلو رفتن شما وجهه خوبی نداره درضمن خونواده ات راست میگن حداقل باید برای خواستگاری پا پیش میزاشت

نه از این بابت مودب هست. حتی اگه یه زمانی هم منو نخواد مراقبه که چطور برخورد کنه . اما میترسم نتونه ...

لعنت به این ترسا هی میترسم میترسم 

اگه همینجوری پیش بره واقعا شاید از دستش بدین چون ممکن بره با یکی دیگه 

یه پیام بده اگه میدونی مودبه و مراقب که چطور برخورد کنه 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

میترسم نتونه گذشته و رنج هایی که کشیدیم رو فرلموش کنه ... میترسم حتی اگه همه چی درست شد؛ تا ابد دلم ...

شاید صحبت کردن منطقی بتونه یه مقدار از مشکل رو حل کنه 

میدونم خیلی سخته 

امیدوارم بهترین و درست ترین اتفاق براتون بیوفته