2777
2789

ان شاالله بحق بیمار مصلحتی کربلا آقا امام سجاد علیه السلام خدا شفای عاجل عنایت کنه چشم حتما میخونم براشون زیارت عاشورا هم میخونم 🤲💚

@fatti900 @hanioooooo @dark_man @دلبر555 @xasd  

عزیزان با دلای پاکتون لطفاً دعاشون کنین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها 💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
  • بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾ ...
  • الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ ...
  • الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ ...
  • مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ ...
  • إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ ...
  • اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ ...
  • صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله بحق بیمار مصلحتی کربلا آقا امام سجاد علیه السلام خدا شفای عاجل عنایت کنه چشم حتما میخونم ب ...

خدا به شما و عزیزانتان سلامتی عطا کند ممنونم 💚

خدا به شما و عزیزانتان سلامتی عطا کند ممنونم 💚

مرسی گله من ان شاالله خبر سلامتیشون و ب ما بدین بحق آقا امام هادی علیه السلام و آقا امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام تا عید غدیر حالشون عالیه عالی باشه🤲💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

@اعتصامی   @مائده6525221   @مامان،مهدیار   @alfoba   @مادرشوهر_مریم_مقدس    

‍ 

عزیزان با دلای پاکتون لطفاً دعاشون کنین دوستاتونو تگ کنین اجرتون با خدا 🤲💚

@پرستوخواهرارسطو @nimroz @smug @مامانبزرگپانیذ @8فقطخدا

عزیزان با دلای پاکتون لطفاً دعاشون کنین 

@الماس1400 @نازنین1372 @dokhmall @دلخوشی۱ @مهرآیین_تقوی

عزیزان با دلای پاکتون لطفاً دعاشون کنین دوستاتونو تگ کنین اجرتون با خدا 🤲💚

ان شاالله بحق بیمار مصلحتی کربلا آقا امام سجاد علیه السلام خدا شفای عاجل عنایت کنه چشم حتما میخونم ب ...

چشم  دوست گلم 

🌹به نیت حاجت روایی شما استاتر عزیزم🌹

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

بگو اوست‏ خداى يگانه (۱)

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿۲﴾

خداى صمد [ثابت متعالى] (۲)

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

[كسى را] نزاده و زاده نشده است (۳)

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

و هيچ كس او را همتا نيست (۴)

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ان شاالله که شفای عاجل بحق بی بی شریفه دختر گرامی امام حسن 

خوندم براشون 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
چشم  دوست گلم  🌹به نیت حاجت روایی شما استاتر عزیزم🌹 ✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ ...

اجرت با امام حسین و مولامون پدره مهربون و پاکمون مولا علی ولی الله علیه السلام 🤲💚

ان شاالله که شفای عاجل بحق بی بی شریفه دختر گرامی امام حسن  خوندم براشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸

الهی به حق امام هادی شفا بگیرن🌷🌷🌷🌷🌷

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.