2777
2789
عنوان

خدایا کی می خوای

146 بازدید | 14 پست

خدایا کی می خوای بغلم کنی خسته ام از تمام دنیات خسته ام

خدایا کفر نمی گم من غلط کنم بخوام کفر بگم اما بذار راحت باشم حرفامو به پای ناشکری ننویس به پای دردودل دوستانه بنویس  دنیات قشنگ نیست خدا دنیات و دوست ندارم

خدایا اگه در حق بندگی کردنم کوتاهی می کنم تو ببخش نادونم

اما تو در حقم خدایی کن که من سخت محتاج توام

مگه رفیق بندهای نیستی حال و روزم و تو می بینی و درک می کنی‌ پس کجایی رفیق عجیبه که درک می کنی هیچ کاری نمی کنی

اجابتم کن خدا به من بگو دست به دامن کدوم بندت بشم که دعام کنه و تو اجابتم کنی

خدایا بسته بخدا که اعتراف می کنم کم آوردم

الهی گاهی نگاهی

چی بگم به کدون زبون بگم که یه حرکتی بزنی برام 😭😭😭

التماس دعا دارم از همگی🙏

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

حاجت روا باشی

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله به زودی هر آنچه که میخوای برات اتفاق بیفته 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
ان شاء الله به زودی هر آنچه که میخوای برات اتفاق بیفته  اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرج ...

خیلی ممنون از دعای قشنگتون

ان شاءالله که هر چی از خدا می خوایید به بهترین شکل ممکن نصیبتون کنه 🌺🙏

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خیلی ممنون از دعای قشنگتون ان شاءالله که هر چی از خدا می خوایید به بهترین شکل ممکن نصیبتون کنه 🌺🙏

ممنون عزیزم 

کلامتون من و برد  به  گذشته....

من انتظار اجابت نداشتم دیگه بریده بودم فقط میخواستم برم....

فقط بگم نا امید نشو مسیرت درسته

یه کاربر بود اسمش نازنیناینا بود سرچ کن یه ختم داره من ازش حاجت محال گرفتم 

ممنون عزیزم  کلامتون من و برد  به  گذشته.... من انتظار اجابت نداشتم دیگه بریده بودم ...

خیلی خیلی کم آوردم به قران قسم که می خوام سر به بیابون بذارم دلم داره می ترکه حالم خیلی خیلی بده

استغفرالله دیگه کم کم دارم حس میکنم خدایی وجود نداره

آخه من همه چی رو سپردم به خودش در عجبم که چرا هیچ کاری نمیکنه برام😭

انشاءالله به آرامش برسی عزیزم

ممنون از دعای قشنگتون گلم🙏🌺

خیلی خیلی کم آوردم به قران قسم که می خوام سر به بیابون بذارم دلم داره می ترکه حالم خیلی خیلی بده اس ...

الهی عزیزم 💔 

ان شاء الله به زودی حل میشه 

نماز اول وقت 

قرآن و خدا رو فراموش نکن 

مشکلات به مرور زمان حل میشه 

انشالله خدا بهترین هارو برات گناه گذاشته باشه 

خیلی ممنون از دلگرمی شما🙏🌺🌺

حمد میخونم برای دلت خواهرم 

لطف بزرگی می کنید❤🌺

خیلی خیلی حالم بده😭