2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بده خیلی تنها هستم

112 بازدید | 6 پست

بچه ها خواهرم یک هفته هست دانشگاهشون تعطیل شده و تموم کردن ولی از وقتی خونه برگشته یکبار نیومده بیاد اتاقم بپرسه حالت چطوره یا بگه بیا با هم شام یا ناهار بخوریم همش سرش تو موبایلشه و با دوستای خودش در ارتباطه و حتی منتطر دوست خودش کنکور بده تا با هم در ارتباط باشن 

منم هربار اتاقش میرم بی محل میکنه و تا حرف نزنم باهام حرف نمیزنه بهش میگم میخوام برم فلان کلاس میای با هم بریم اصلا با شوق بهم جواب نمیده ازم یه سال کوچیکتره صبحا یه صبح بخیر بهم نمیگه تو اتاق الان رو تخت دراز کشیده بودم چون اونجا خنک تره تا اومد گفت اوف منم زود بدون اینکه چیزی بگم رفتم تازه دیشب کولرمون ۵ ساعت روشن بود میخواستم خاموشش کنم که یک ساعت استراحت کنه که شب باز موقع خواب روشن کنم یهو خواهرم گفت اه خب گرممونه درحالی که از طبقه پایین میومد که دائم کولرش روشنه یهو مامانمم مثل همیشه زیر بالا داد و من رو آدم بده جلوه کرد و جلو اون گفت تو چیکار به کولر داری بزار روشن باشه خب این خودش چقدر باعث میشه تنها تر شم و همش آدم بده شم و خواهرم هیچ حسابی ازم نبره....

متاسفم و هزاران مورد دیگر که واقعا کسی حدصله نداره بشنوه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالمه و هنوز دانشگاه نمیرم و تمام دوستام از دبیرستان که تموم شد سرشون تو زندگی خودشونه

می فهممت منم خیلی خودمو به داداشم می چسبونم چون جز اون دوستی ندارم. باید از نو شروع کنیم دوستی ها رو زنده کنیم. تو ام دانشگاه برو باشگاه و کلاس های مختلف برو

کاش صمیمی تر بود باهات .وقتشو به جای اینکه برای دیگران صرف کنه برای شما هم میذاشت. خانواده آیی خوبه که کانونش گرم باشه  وهمه به هم عشق بدن.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403