2777
2789
عنوان

لطفاً همه گی بیاید

69 بازدید | 10 پست

سالمه چند وقت پیش ها از و.ا.ژ.نم یه چیز های سفید رنگ و خمیری شکل می اومد بیرون شدید خارش داشتم 

عفونت قارچی بود تو گوگل راجبش خوندم راستش نگران شدم و کلی استرس داشتم ماست زدم دو روز و شو‌.رتم رو زود به زود عوض میکردم تا بعد دو روز درست شد 

الان کامل درست شده چون نه عفونت میاد بیرون و نه خارش 

بنظرتون بهتره برم دکتر یا اینکه کامل درست شده؟

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری بهتر کاش خودت درمانش نمیکردی تو اینجور موقع ها سریع برو دکتر معاینه کنه خودش راهکار بده چون این ...

چند ماه پیش اینطور بود تا الان نشده 

بنظرتون چیزی میشه؟😢

اگر ایتا داری برات یه کانال میفرستم پزشک  هستن راهنماییت می کنن منم عفونت ادراری داشتم به کمن ا ...

آره بفرست بی زحمت

فرستادم باز کرد؟

رولینگ نگه دار آبی شه بعد بزن بازکردن دو تا گزینه ایتارو امتحان کن هرکدوم اومد برو بهشون پیام بده اگه رفت تو کانال تو بیو گرافی کانال لینک پیویش هست خانم محبی 

اسم کانال ماما انلاین