2777
2789
عنوان

كرمپودر

865 بازدید | 23 پست

من پوستم چربه هر كرمپودري استفاده ميكنم برق ميندازه و كيكي ميشه بين چهار تا كرمپودر زير كدومو استفاده جرديد و به نظرتون خوبه كه بخرم

اولي گلدن رز

دومي كرمپودر نوت

سومي كرمپودر بورژوا

چهارمي هم كرمپودر كاليستا

اگر براي پوست چرب كرمپودر ديگه اي هم استفاده كرديد كه راضي بوديد بگيد مرسي

من بیودرم میزدم عالی بود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مخالف کرمپودرم هیچوقت نمیخرم حتی تو ارایشم کرمپودر نمیزنم پوست خودم صافه عین اینه ولی روش پودر فی ...

منم روزمره استفاده نميكنم ضدافتاب ميزنم اما براي مهموني ميخوام

منم روزمره استفاده نميكنم ضدافتاب ميزنم اما براي مهموني ميخوام

من ضدافتابم بی رنگ میزنم کلا خوشم نمیاد روی صورتم چیزی باشه تاثیر بی رنگ بیشتره

ارایشم فقط واسه تولد اینا کانسیلر پودر فیکس ریمل رژگونه مایع رژ حرارتی لیپ گلاس میزنم روی کرمپودرت پودر فیکس بزن که نماسه من روی کانسیلر میزنم پودر فیکسو

🤍

من بورژوا مدل air mat دارم. مات هست و اولش که اصلن برق نمیندازه. بعد چند ساعت یه ذره روی بینی مینداره. اگه فیکساتور هم بزنی که همونم نمیزنه. کاملا هم مات و مخملی هست 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من بورژوا مدل air mat دارم. مات هست و اولش که اصلن برق نمیندازه. بعد چند ساعت یه ذره روی بینی میندار ...

از كجا ميخري؟ چون من تو شهرمون مغازه ها رو گشتم بورژوا نداشتن فقط سايت ها دارن