2777
2789
سلام. من جدیدا خیلی دچار استرس و افکار منفی می شم. فکراای بی خود. هرچند از صبح تا 6-7 شب مشغول کار هستم و شرکتم. ولی شبا یا روزای تعطیل خیلی دچار این افکار می شم. شما اینجور وقتا چی کار می کنین تا شاد و سر حال شین؟ :(

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چیزی که باعث میشه فکر و خیال کنی رو پیدا کن ببین دلیلش چیه اگه چیزه بیخوده که چرا فکر کنی اگه مهمه که سعی میکنم حلش کنم یه جا خوندم اگه به اون موضوعی که الان فکر میکنی ۵ سال دیگه هم برات اهمیت داره بیشتر ازه ۵ دقیقه نباید براش وقت بزاری دیگه خودت بدون به چیز بی ارزش که کلا نباید فکر کنی من اینجور موقعه ها به خودم میگم از مغزت پرتش کن بیرون این موضوع بی ارزشو و سعی میکنم واقعا پرتش کنم بیرون
اولش کارای خونمو میکنم چون تو ناراحتی و عصبانیت تند کار میکنم ..بعدش چیزی ک باعث ناراحتیم شده رو مینویسم پارش میکنم .. بعدشم حامد پهلان میذارم قر میدم
بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
روناک جون من خیلی به مریضی فکر می کنم. همش می ترسم بیماری های بد بگیرم. مثلا چند وقت بود مثل خوره افتاده بود به جونم که نکنه HIV دارم رفتم تست دادم که از شر فکرش خلاص شم. الانم یه مدتی هست که همش فکر می کنم نکنه کانسر بگیرم؟ آخه نمی تونم قلیون نکشم. ماهی 2-3 بار می کشم.

مدرس زبان انگلیسی با 12 سال تجربه تدریس آموزشگاهی، خصوصی، ونیمه خصوصی. مترجم کلیه متون تخصصی و عمومی.      ghazi_chemist@yahoo.com

یا اینکه روحیه ام حساسه و وقتی کسی بهم توهین می کنه تا 2 ر.ز حرص می خورم که چرا انقدر رعایت کردم و جوابشو ندادم!

خیلی وقتم هست که دنبال کلاسای مدیتیشن می گردم که هم نزدیکم باشه و هم ساعتش مناسب باشه. اما پیدا نمی کنم. خسته شدم

آرسو جان جالبیش اینه که وقتی خودمو سرگرم کار خونه می کنم، بیشتر به مسائل بد فکر می کنم!! مخصوصا وقتی دارم ظرف می شورم!!! :))